Opustila jsem přítele

01.01.2013

Ahojky holky včera jsem opustila přítele po více jak dvou letech jsem ve 12tt. Ještě včera jsem si byla jistá že dělám dobře ale dnes mi je ho líto. Když ono už se to nedalo vydržet bydleli jsme u mojí mámy a měli celé horní patro pro sebe on pracoval více méně spíš nárazově za rok co spolu bydlíme zaplatil mé mámě asi 3x plnou částku co jsme si dohodli a asi tak 2x jen něco málo aby jí dal aspon něco ty peníze vždy byli jen na hypošku půlku my půlku máma a jídlo a vše kolem baráku pořát platila jen ona mě to bylo blbé aby nás pořát živila a říkala jsem mu at si najde pořádnou práci že takhle to nejde ale to bylo pořát jen tohle dělat nebudu a tohle taky ne a když jsem mu sehnala já práci dobře placenou kousek od nás tak tam vydržel 3 měsíce a pak odešel se slovy že s tim kokotem ( šéfem) dělat prostě nebude a to já zrovna přišla o práci když mě propustili pro nadbytečnost prosila jsem ho at tam vydrží aspon do té doby než si něco nenajdu já at zase nejsme uplně bez koruny a on asi za dve hodiny přijel domů že zkončil. O tom že začal hrozně pít snad ani mluvit nebudu nevydržel 3 dny bez alkoholu a to co vydělal bokem tak místo aby dal na jídlo tak si kupoval zbytečnosti a seděl v hospodě dokud vše neutratil a pak si stěžoval že nemáme peníze. Sexuální život jsme měli jednou za 2-3 měsíce a ještě to za moc nestálo 3 min. a dost v tom lepšim případě v horšim se ani neudělal a řekl já už nemůžu vstal a odešel k televizi. On spal věčně v obýváku a já v ložnici. Půl roku jsem mu říkala že takhle žít nechci at se vzpamatuje že se hrozně změnil o proti tomu jak jsem ho poznala pořát mu byl někdo přednější vůbec jsme nebyli spolu sami žádné dovolené výlety nic jen hospoda. Nepohladil mě nikdy mi nicim jen tak neudělal radost o dárkách k vánocůn nebo narozkám jsem si mohla nechat jen zdát samozřejmě že to mělo vliv i na to že já se kousla a už jsem mu pak taky nedávala nic najevo vědšinou protože to bylo bez odezvy ale měla jsem ho ráda tak jsem čas od času neodolala a snažila se udělat hezký den/ večer ale vždy bez odezvy vyvrcholilo to tim že den po výročí se strašně opil a začal mi nadávat a říkat mi že jsem kurv* že určitě chrápu s mým bratrem což mi přišlo né lito ale nechutné jak ho vůbec tohle může napadnou i když byl opilej no byla jsem snad každé zvíře a lidský pohlavní orgán na všchny způsoby tak jsem mu řekla že končim a za dva dny jsem zjistila že jsem těhotná snažila jsem se to snést kvůli mimču a je fakt že se trochu začal snažit ale pil pořát stejně a mě došlo že prostě s nim už žít nemůžu byl mi odpornej nesnesla jsem aby se mě dotknul tak jsem mu to včera řekla a on hnedka odjel. Ted mi ho je líto že mu svým způsobem vezmu dítě a celé ty dva roky jsou vniveč vim že je uplně nepoužitelnej ale hlodá mi hlavou jestli by se vážně nezměnil. Co myslíte udělala jsem dobře nebo by jste dali po tom všem ještě šanci kvůli mimču?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty blaho takovej hajzlik.dobre zes ho poslala nekam.ver ze ani mimino ho nezmeni,v to jsem tehdy taky doufala a nic.uz se k nemu nevracej,navic jak ani neni schopnej platit bydleni tak za to nestoji.chlap se ma starat a ne ze budes tahnout vse jen ty a mati.kasli na nej.s mamkou to zvladnete.

nikdy by se nezměnil-buď ráda-že jsi tento krok udělala te´d a ne někdy-až by tě např s takovou povahou začal mlátit-chlast mu bude vždycky přednější a jestli si myslíš že by ho dítě změnilo-tak ani náhodou-potřebovala by si jeho oporu a on by šel chlastat.škoda jen že miminko jsi si nepořídila s člověkem-který by si ho zasloužil

:one: :one: :one: Myslím,že jsi udělala to nejlepší pro sebe a nenarozené mimi.Zázemí máš a to je nejdůležitější.Zvládneš to a že je ti ho líto?
To přejde,hlavně ho neber zpátky,byla by to největší blbost!Držím palce!

Tak se taky shodnu se všemi tady, rozhodně se k němu nevracet!! Podle mě by to pak stejně skončilo, jenže do té doby by sis ty i malé prošla hnusnými věcmi a kdoví čím. Důležité je, že máš zázemí, kde být atd. Držím pěsti :a:

Nikdy se nezmění, možná na chvilku, ale za pár dní to bude stejné. A podle mne tohle není chlap, ale hovado.
Je skvělé, že máš suprovou mamku, máš kde bydlet, takže to bez toho hovada zvládneš mnohem lépe než s ním.

Gratuluji k moudrému rozhodnutí! Hlavně toho blba, příživníka a povaleče neber zpátky!! Jistě to zvládneš bez něj lépe než s ním. Už jen proto, že ho nebudeš muset živit a kupovat mu dárky a nervovt se :-) držím palce! :k:

Lepší řešení, než jsi našla Ty, bych hledala těžko. Buď si jistá tím, že už právě kvůli miminu jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla. Nevidím ani jeden pádný argument pro to, abys mu dávala nějakou další šanci, pokud se chová takto.

In reply to by megli

Máma i kamrádka mi to taky říkaj že by to bylo ještě horší co jsem těhotná tak se začal projevovat jak by chtěl vychovávat dítě a jímala mě hrůza když to z něj lezlo nakonec by to ještě odneslo mimčo. To nesmim dopustit děkuju za podporu

No tak. Kvůli dítěti přemýšlej!!! Šanci mu dej až ti dokáže že si li zaslouží!!! Přeci nechceš mít doma tohle jako příklad pro dítě!!!

In reply to by Betsabe

přesně jsem na tohle myslela nechci aby tohle vidělo moje dítko. Naši se rozvedli když mi bylo 10 let. Máma od něj chtěla odejít už dávno ale chtěla aby jsme měli s bráchou uplnou rodinu táta byl něco podobného jako můj přítel a jednoho dne jsme šli za mámou a řekli jí že s tátou už nechceme žít tak jsme se během týdne od něj odstěhovali a právě nechci dopustit aby za mnou jednou moje dítě přišlo že už s tátou nechce žít. Děkuju Vám všem za podporu určitě dělám dobře.

Myslím si, že jsi udělala jedině dobře a nemáš absolutně čeho litovat! Leda se konečně začít těšit na mimčo, i když to nebude úplně lehké . Avšak takovýto partner by Ti to určitě neulehčil,spíš naopak :a:

In reply to by miaII

Děkuju já určitě taky udělala spostu chyb ale když jsem se ho ptala co mu vadí tak mlčel já mu vždy vše řekla co mi vadí a on se urazil věčně jsem ustupovala já. Jo jen chci ještě upřesnit že jsem jednou od něj dostala prstýnek k svátku jendou naušnice k narozkám a 10 deka sekaný k svátku :( hrozný a ted k vánocům mi koupil hodinky nechal tam cenu stáli 59,- a ani to nezabalil a dal mi to se slovy abys nemohla říct že jsem ti nic nedal. No to mě uplně rozsekalo. Já vim že život neni o dárkách ale já mu vždy dala spoustu dárků abych mu udělala radost a i jen tak jsem mu kupovala věci jen tak pro radost a on kupoval jen sobě a kamarádům mě jen to co jsem psala prostě mi to příjde líto :( a když jsem mu vždy řekla že mi náš vztah nepříjde normální že by jsme s tim měli něco udělat tak mi řekl že jemu to příjde naprosto normální.

In reply to by Zuzka- Pumanek

Ahoj Zuzanko, podle fotky jseš mladá kočka, vem rozum do hrsti a prchej.. Já měla takový exemplář doma 2x-bohužel. Pokaždé jsem si vybrala sobce sobeckýho, namistrovanýho zmetka. Bohužel, jsem dvojnásobná mamina samoživitelka. První chlap jak přes kopírák-nedělal, kupoval si ještě k tomu drahý věci, ikdyž už korunu měl. Na nás kašlal. Já prosila, vyhrožovala, nic. A chceš něco vědět? Jsme asi 15 let rozvedení a hádej? Pořád nikde nedělá. Živí ho jeho nynější přítelkyně. Takže s odstupem nelituju, to já bych nevydržela. Chlapi se nemění a ten tvůj je extra třída :s: Ten druhej to samý-spát se mnou nechtěl, dárky jen co jsme si určili, ale nic navíc, já se snažila vždy koupit navíc, překvapit, on čekal jen co mu dám já-spratek, jedináček, no děs.. Taky jsem s tím bojovala, dávala šance ale s ohlédnutím zpět-vše zbytečně... :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky