NADÝMÁNÍ V TĚHOTENSTVÍ

18.12.2012

Holky prosím Vás o radu,
hrozně mě nadýmá nafoukne mě a nejde to ven potom mám šílené křeče :( espumizan mi nezabírá :-( ani fenykl tak nevím ani pořádně co jíst poradíte??

Ahoj,tak já tím taky dost trpím,ale pomohl mi přípravek Noball,ale musí se to užít už preventivně před jídlem,které si myslíš,že ti to způsobí.Můžou se dvě tablety denně a těhulky to můžou v pohodě.Stojí to kolem stovky a je tam asi 100tabletek.Tak vyzkoušej a snad Ti to taky pomůže.

Ahojky,já taky byla furt nafouklá,břicho mi šíleně bolelo tak jsem si zkusila dát obyčejnou activii a fakt to pomáhá.Baštím jí každý den nebo si dám ten nápoj a opravdu už je mi fajn,zkus třeba ti taky pomůže.

Hm tak to bych taky ráda věděla, připadám si jako nafouklý prdící polštář a do toho mám problémy se zácpou,fakt skvělý :00:

In reply to by arty

Já si na zácpu koupila v lékarně psyllium.Je to rozpustná vláknina.Ne,že by se to tedy úplně rozpustilo. :( Je to ale bez chuti,tak mi to nedělá problém vypít.Na to vypiju sklenici nebo dvě vody a chodím na záchod skoro každý den.Fakt to pomáhá :)

Ahoj,jsou to radosti,co. Já mám zase problém,že nemůžu na záchod,jsem prostě úplně zabetonovaná. :( Teď asi 4 dny užívám na doporučení přípravek z lékárny na vyprazdňování a zatím nic moc výsledky,akorát mám víc větry. Musíme to nějak vydržet. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka