Ahoj holky...

25.04.2008

Ahojky preju vsem dobre ranko...Holky taky ( tedy kdo jste tak podobne dlouho teh.) pribirate od toho 30.tydne vic nez pred tim????? Ja pokazde kdyz vlezu na vahu tak tam je o kus vic!!! Ted jsem 33.tyden.....tak jestli to takhle pujde DAL!!!? TAK FAKT NEVIM!!!

Ahojky, já to mám tak, že zhruba od 22tt přibírám kilo týdně :00: Nahoře mám už :w: 14 :w: kilo a radši si už ani nepředstavuju, jak budu vypadat, až pojedu do porodnice :pig:

Ahoj, no já ani nevím, ale taky mám pořád víc a víc ;) to k tomu tak nějak patří, to neřeším, říkám si jsem těhotná tak co, řešit to budu až po porodu :dance:

In reply to by Alenka

Diky za odpoved...ja to pribirani taky NECHCI RESIT!! ale ono mi to samo nejak leze krkem :girl: Prtousek je na 1.miste!! TO JE JASANEK!! Zatim mam 11kg nahore,tak snad to bude ok....U prvniho teho jsem se HRUZOU prestala vazit kolem 35.tydne a v poradne si vymejslela,ze mam furt stejne!! :jawdrop: husty ze?

In reply to by dedul

Já si v poradně teď už taky ubírám no, minmálně měsíc, aby to nevypadalo že jsem nenažranec, a přitom jím snad méně než předtím, tak jsem zjistila, že jsem drobátko oteklá ... ale to se teď už vsákne ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky