Mám nemám

28.04.2008

Včera se to tu řešilo a já fakt nevím zda už vyndat fusek,myslela jsem,že bych ho tam ještě nechala,ale nezapínala jen to srolovala k nohám.Přeci jen jdme ještě maličkatí a nesmíme kvůli tomu našemu srdíčku nastydnout.
A ještě vlastně dávám prdolku stále do kočárku v rychlozabalovačce tak fakt nevím jak to vyřešit v tomto počasí co mu dám za oblečky ach jo

Včera jsem vozila synovce 3 měsíce a fusak jsem nevyfasovala a ani to nebylo potřeba, všechny ostatní maminky ho také neměli tak to bylo asi normální.

Já přes den dávám jen rychlozavinovačku a plymo! A to včera měla jen dupačky, bodýčko a ještě jeden kabátek, ale ne flaušový takový lehčí a rozhodně ji zima nebyla. Včera nám bylo 6 tt! :h: Ale taky s tím mám problémy, tak si vem do kočárku ještě nějakou dečku, dkyž by ti přišlo, že je studený........ :one: Ale dnes má být 20 C, takže si myslím, že zavinovačka a plymo v pohodě stačí......... :a:

ivka222

In reply to by LenickaV

první počasí jsou zrádná,dávej pozor,jak píšeš stačí ho srulovat a uvidíš jak bude malí reagovat,když bude spokojeně spinkat tak mu nic nechybí,oni mají ještě rádi teploučko :)

In reply to by ivka222

Já si myslím taky,že ho nechám srolovat a uvidím.No jak bylo v týdnu pěkně,tak jsem ho dokonce měla zapnutého ve fusaku a lahodil si a spocený nebyl,takže fusak nechám a jen sroluju k nohám a v zabalovačce nechám a přiklopím jen vrchem kočáru. :-) Díky Ivetko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka