Sexík obden? :-)

16.12.2012

Ahojky holky mám rozhozený cyklus ms mezi 30-35dnem a myslíte si že když bude sexík obden že by se mohlo zadařit? Aspon bych nemusela kupovat ovul.testy a hlídat si ovulaci..Díky ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, no pokud to bude z obou stran chtěné a toužíte po sexu každý druhý den tak proč ne :///: . Pokud to bude jen kvůli výrobě miminka, tak to časem jednoho z vás omrzí protože je to nucené a co je nucené není zábavné.
Až bude ten správný čas, tak se vám miminko zadaří. Mě přijde že ti jde hlavně o to, abys nemusela nastoupit do práce a proto tak spěcháš. Až nastoupíš do práce, tak nebudeš myslet jen na výrobu miminka ale budeš mít i jiné starosti a tím pádem i větší šanci otěhotnět.
Nechala bych tomu volný průběh a až to přijde tak to přijde.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já na testy už prdím ptž tenhle měsíc jsem to dělala-sledovala si testama ovulaci a nevyšlo nám to..Tak sme se domluvily s chlapem že budeme souložit obden :-) aby sme nepropásli plodný den a snad to výjde! :-) A myslet nemyslet? snažím se nato nemyslet,ale moc mě to nejde- :)

In reply to by Kirsche

tak dobře že ses vyprdla na ty testy aspon...zbytečné podle mě...stačí jak si na netu spočítáš kdy máš asi tak ovulaci a v ty dny se snažte nejvíc :-) a to by bylo, aby nebylo :s:

In reply to by Kirsche

Téměř všechny holky tady mají sex v den ovulace... To není ještě garance, že to vyjde... Na to musí být také dostatek rychlých, silných a hezkých spermií a v pochvě příjemné prostředí, které je nezabije. Ani tak ale není garance, že se to povede. Je k tomu potřeba ještě snažilka v klidu, správná konstelace hvězd, štěstí. Děláš pro otěhotnění maximum, víc fakt nejde, smiř se s tím a počkej si. :k:

Ahoj, neuraž se, ale přijde mi, že se snad celé dny ničím jiným nezabýváš. Kdykoli tyto stránky otevřu, je tu nějaký tvůj článek o "výrobě", nebo ovulaci, nebo typu "můžu být v tom?" Nemyslím to špatně, ale takhle vám to zaručeně nepůjde. Vím o čem mluvím. O první dítě jsme se snažili skoro 2 roky, sex se pro nás stal povinností a já každý měsíc kupovala testy a testovala a testovala. Je to cesta do pekla. Zkus se nad to povznést, pořád to neřešit a uvidíš, že se časem zadaří! ;) Držím palce!! :a:

irena1111

Ahoj já bych doporučovala sexovat po 3-4 dnech, protože spermie zrajou cca 3 dny

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka