Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět podle ovul.testu?

14.12.2012

Ahoj,zajímalo by mě za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět podle ovul.testu? Tenhle měsíc jsem si hlídala ovulaci právě podle testu a stejně se nezadařilo. děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

s testy nemám zkušenost, ale perfektně nám vždycky zabralo sledování ostatních příznaků, tedy bazální teploty a cervikálního hlenu ;)
držim palce :a:

In reply to by Kirsche

tu je snad vse co se o mereni da najit ;)
http://merenibt.xf.cz/
zjednodusene :)
meris kazde rano ve stejnou dobu nez vylezes z postele a zapisujes do grafu..po MS je teplota nizsi a po ovulce (pokles a pak vetsi zvyseni)se teplota zveda az kolem 37st,pokud se drzi az k MS ktera nedorazi tak jsi s nejvetsi pravdepodobnosti tehule-udava se pokud se drzi 18dni-pocita se s tim ze ovu je uprostred cyklu tj 14+4dny vynechani
dulezita je duslednost pac se bavime opravdu o desetinach stupnich ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) hlavně mu neříkej "dneska musíme" - vím,že je to pro dobrou věc,ale chlapi na tohle "neslyší".Já to jednou řekla a veškerá chuť manžela přešla,říkal že když musí,tak to pak není ono a nejde mu to na povel (no ale jindy by skočil i do zdi když to na něj přijde :-D :-D :-D )

My se začali o mimi snažit v srpnu-2měsíce se nedařilo-tak jsem řekla že vyzkouším ovu testy-taky hlavně skrz nepravidelnou ms-poslední cykly jsem měla 44,29,35 a 37dní první cyklus s ovu testy jsem otěhotněla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mělo by to být šup šup ale asi to není tak lehké jak se říká :-) Prosímtě a mužu se zeptat jak nepravidelnou ms jsi měla? taky sní trochu bojuji..Už je to rok co jsem vysadila antiko.a nechce se mě pořád srovnat :n: chodí mě mezi 30-35dnem

In reply to by klikaz

ale přece by ta ms nato neměla mít takoví vliv ne?! Po novém roce jdu na gyndu tak musím dok říct-říkala že by mě dala nějaké léky na upravení cyklu..Když jsem brala antiko-to byla pohodička-přesně po 28dnech a dcerka se zadařila hned :-) A už jsi těhu? nebo máš mimčo?

Ahoj, já to teď zkusím s ovu testama druhý měsíc, jestli se nezadaří, tak na ně prdim, je to drahá sranda :( Tak držím palce...

In reply to by Jihou

aha tak to mě ukazal každý..kup si je v lékárně.Oběhej lekarny zjisti ceny a pak kup.mají ruzné ceny.Já v jedné lékarně koupila 5 za 140kč a v druhé lekarně 6 za okolo 100kč.Tak snad se nám brzo zadaří!! :a: a nebo nekupovat testy a souložit aspon obden nebo 3x týdně ;)

za půl roku, ale já nejsem vůbec chytlavá, první jsme vyráběli rok a půl, takže tohle byl úspěch, nedám na ně dopustit, bez nich bych už asi ani neplodila :s:

In reply to by Kirsche

Oprava druhý měsíc...první jsem jen tak ze zvědavosti zkoušela ovu testíky jak to funguje a další měsíc podle toho začala....tak asi druhý...a nebud z toho špatná...někdy to déle trvá i s ovu testíky. Já neměla nikdy problém otěhotnět, ale o dvě miminka jsem už došla...doma mám skoro 3letou a ted 31tt bříško :h: :h: :h: :h:

In reply to by JaMiOn

snad jo,protože už se mě honijou v halvě myšlenky :-( Ovulace (silná čárka na testu) byla 26 a 27.11. oba dva dny sme souložily a pak až 30.11. (asi to nestačilo nebo nevím) ale tet už vím a zkusíme to až bude..a snad to výjde-moc bych chtěla!

hned :-). Bez ovu testů jsme se snažili 5měsíců. Potom jsem se naštvala a šla si koupit ovu testy a další měsíc už jsem měla pozitivní těhotenský test :-)

In reply to by Kirsche

jak jsem psala výše. Zkuste to takhle. Víš ani ovulace nemusí zajistit otěhotnění. Tělo třeba není připravené a proto to nejde. Vždy je nějaký důvod.
Ono se říká že udělat dítě je sranda, ale ve skutečnosti to tak není-což nyní sama víš. Bohužel u některých žen má vliv i věk. Některé můžou mít naprosto v pohodě dítě ve 40letech a jiné mají problém otěhotnět ve 30letech..bohužel..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já až po druhém porodu vím kdy mám ovulaci a musím říct že jsem byla spokojenější když jsem to nevěděla. Pěkně mě při ovulaci bolí podbřišek. Je to opravdu nepříjemné :00: .
Ale když jsem se snažili o dětičky, tak jsem vůbec netušila kdy ovulaci mám a teď když to nepotřebuju to vím :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka