sli byste k Dr.

12.12.2012

Holky, deti dostaly jeden den vodnatou rymu a druhy den zacaly kaslat. Ted je to asi 3. den a kaslou, ze se uz i pozvracely - zlute hleny ( holka 3 a pul - 1x, kluk 1 a ctvrt - 2x). Kluk zacal mit teplotu 37,6. Jeli byste k Dr. nebo jeste pockali? Jeste se nam to nestalo...

Kliknutím vložíte smajlíky:

počkala bych max. do pátku, zatím bych dávala nějaký sirup na vykašlávání a kapky do nosu, mořská voda, je prý dobrá, ale na ucpaný noc to chce prý nějakou chemii - řekl mi teď Dr. na ORL, takže třeba olynth pokud by to za 2 dny nebylo lepší a byly navíc teploty rozhodně bych šla, hlavně syn je ještě malý

irena1111

Já bych zatím nešla, koupila bych nějaký sirup na kašel a na rýmu bych dávala přes den mořskou vodu a na noc nějaké kapky.

no koukam, ze odpovedi se ti tu budou ruznit, takze z toho stejne nebudes moudra - zavolej dr. a porad se, at ti rekne a jsi v klidu! .. ja, kdyz maly zacal min.tyden, tak jsem taky radsi volala (ale on je strasne casto nemocny, takze se plasim uz) a prave mi rikala, at ho necham doma a pokud nebude teplota, tak at jsem v klidu .. pokud bude mit teploty, tak to samozrejme meni situaci ..

ahoj, jeste bych pockala .. my to meli ted min.tyden - maly se z toho jeste uplne nedovyhrabal doted- je mu rok, male 3,5roku (takze temer stejne stare deti jako mas ty). - presne jak pises - tekouci ryma, neustale se valici proudy z nosu, 2. den se k tomu pridal kasel .. mala mi takhle pri kasli zvraci temer vzdy - je to dobre, ty hleny jdou ven!musi se odhlenit a tohle je uplne nejlepsi cesta! mala na mne vrhla nekolikrat same hleny a maly si ublinkl tez kolikrat .. a zvysena teplota je relativne prirozena - probiha nejaky proces v tom telicku - bojuje..

k dr.bych sla v priprade, ze by se jim zvedala teplota k tecm 38 a vys, to urcite, ale do nejakych 37,8 bych byla v klidu ..

uvidis treba do patku a zasla bych pripadne v patek pred vikendem, ale hned ted bych neplasila! :a:

Šla bych. U holčičky bych klidně ještě nějaký den počkala ale chlapeček je malý takže bych vyrazila k MUDr

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka