Zimní boty-jaké máte vy dospěláci?

12.12.2012

Ahojte holky, můžete mi prosím poradit, kde bych mohla sehnat aspoň trochu kvalitní zimní boty, aby mi vydržely alespoň jednu sezonu, aniž bych měla po pár krocích zmáčené nohy? V pondělí jsem byla s poštou, a teda takhle zmrzlý nohy jsem neměla ani když jsem jako malá bobovala od rána do večera :( Cenově tak do 800kč...? Odkud máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

každopádně jde hlavně o to kde ty boty budeš využívat, jestli na horách nebo jen po městě...

In reply to by MillyJ

:///: hlavně na vesnicích-do práce... Na to už jsem si botky koupila v Deichmanu v akci za 400kč, tak uvidíme, co se z nich vyklube.. I kdyby vydržely aspoň tu jednu sezonu, tak to bude ok... A teď ještě sehnat nějaké na běžné nošení, do města a tak... :00:

Ahoj, tak já mám pohodlné , nepromokavé a teplé zrovna nově koupené v Tchibo prodejně. Cena je 899,-. Jsou výborné a chodí se v nich jako v papučích :-)
Jsou i na netu, tak koukni na stránky Tchibo a jestli máš poblíž prodejnu, tak tam jdi co nejdříve. Akce je vždy týdenní,do vyprodání zásob, tak ať mají tvou velikost.

ahoj, ráda bych ti poradila, ale nevím co. přijde mi že 2500 tisíce je hodně za jedny boty, který využiješ 4 měsíce v roce. a koupit si je a zjistit že jsou naprosto stejný jako jakýkoliv jiný ze třídy níž to podle mě nemá velkej smysl. věř že se dají sehnat kolem 800 a plně funční aby hřály a nepromokly, ale musíš hodně pátrat

tak za 800 botky na zimu mám, jsou to pohorky a protekly a je v nich zima, dle výrobce mají goretex, ale dle mě nee
tak jsem si vysnila ICEBUGy, jsou to boty ze severu a můžou být až do -40, jsou teda dražší, ale vyplatí se,hlavně v zimě je třeba být v teple od země :///:
já mám přímo tyto http://www.protec-kult.cz/obuv-icebug-avila-damska-obuv-do-20-c-cerna-e… ve slevě stály polovinu
a hodně jsem koukala po těchto http://www.obuv-boty-boticky.eu/podzim-zima-2012/sorix-bila-boty-do-40-…
je třeba si před nákupem rozmyslet i na kolik sezón ty boty chceš mít
měla jsem krásné huňaté kozačky z deichmanu, když jsem chodila tak to bylo super, ale stát a čekat někde na bus či se vůbec zastavit na chvilku, tak to byl horor, do pěti minut jsem měla nožky jak rampoušky a mohla jsem být zakuklená v kožešině a byla mi zimaaaaaa

Za 800 to asi bude opravdu problém,ale ve Sportissimu mají teď celkem slevy a koukala jsem, že boty, které jsem tam před dvěma roky koupila asi za 2600, mají teď za 1300. Jsou to takové šněrovací adidasky, opravdu jsou teplé, nepromoknou a stále mi drží a jsem s nimi maximálně spokojená.

do 800 kvalitní nekoupíš, radši si připlať a vydrží ti i více zim.
Já mám Garmont kotníčkové už 8 let, jsou stále jako nové a nepromoknou. Musím si tedy vzít teplejší ponožku, nejsou vyloženě zimní, ale jsem spokojená.
Taky pokukuju po jiných, spíše kozačkách nebo "bufách", ale ty kvalitní jsou tak za 2 tis. a to se mi teď nechce dát.

Ahoj,já kupovala botky před 3 rokama ve zdravotních potřebách(potřebovala sem někde utratit benefit z práce) a jsem nadmíru spokojená. Mám teda pocit,že byly kolem 1000,ale fakt supr. Jsou kotníčkový s kožíškem a krásně hřejou.

letos jsem si už koupila kvalitní boty (Salomon) - protože loni jsem podlehla módě a koupila nekvalitní šunty, co propustili jak vodu, tak zimu...
před tím jsem měla Camel Active (kupováno u Bati) a taky spokojenost...

no, rekla bych, ze bohuzel v tomto odpovida cena x kvalita - alepson vetsinou! nevim, zda za 800,- poridis kvalitni boty?? :?

ja mam na hory - do snehu a bobovani s detmi boty od Salomonu (uz mam druhe a nedam na ne dopustit) - cenova hladina sice vyssi - staly 2500,-, ale pokud chytis nekde slevu, tak se daji poridit i pod 2tis!a jsou to neskutecni drzaci! - nehnou se a fakt nepropusti!

a do mesta a tak mam 2je od Crocs -zimni - taky pecka - neni mi v nich zima a nepromoknou! spodek maji z toho jejich special crocslide materialu (nepropusti vodu) a vrsek ze semise - ale taky por.cena 2tis :00:

hodne kvalitni a super boty jsou i od Keen - mamka je ma a letos jsme je porizovali i male a jsme hodne spokojeni! .. bohuzel vse se mota kolem 2tis. .. ale jak jsem rekla - da se poridit ve sleve levneji!

ale na ty levnejsi boty za 800,- fakt pozor - ja takhle chytracila pred 3mi lety, ze si nebudu kupovat zas zimni boty za 2tis a koupili jsme pro mne v deichmannu zimni pohorky za 800,- a behem par tydnu letely a mazala jsem si koupit opet dalsi osvedcene salomony :( - proste mi v nich mrzly nohy a promacely se prestoze byly naipregnovane :O .. takze ja bych do levnych bot uz nikdy nesla :?

Ahoj, tak já mám jedny fakt zimní botky od Tamarisu. Jsou to goretexové kozačky a mohla bych s nima na Sibiř. :s: Dostala jsem je darem, takže nevím kolik stály, ale můžu říct, že už je mám asi tři roky a jsou jako nové. Je fakt, že je vytahuju nejdřív v -10, protože jinak se v nich peču, ale když je člověk nazuje, je v nich fakt super teplo. Mám ještě jedny goretexové tenisky od Niku a ty jsou taky super. Nepromoknou, neprofouknou a už je mám minimálně 4 roky a super. Myslím, že jsou věci, na kterých se šetřit úplně nevyplatí... :one:

Kupuji všechny boty na menších městech v kamenných prodejnách. Většinou slovenské či české kožené. Mají šmrnc a vydrží. Nosím je více let. Tihle výrobci většinou šijí i trošku jiné a neokoukané zboží, než co se nabízí v těch všech mega a hypermarketech. Tam jsou všechny boty v tom konkrétním trendu, kvalita nic moc vzhledem k ceně a má je půlka Prahy. Ale spíš bys je musela koupit ve slevě. Zimní jsou okolo 1.500,- Kč. Naimpregnuji je několikrát za zimu a nepromoknou. :a:

bud chces levne nebo kvalitni,
z vlastni zkusenosti se pod tohle podepisu,ja mam uz 4rok salomon v akci staly 2tis,nez si kazdej rok kupovat novy za 1tis.....a o boty se musi i pecovat...ty impregnacni spreje NEjsou na ho*no....

Jestli chceš kvalitu za nízkou cenu,počkej na výprodeje. Já mám boty od Piston,už sedm let a pořád slouží,stály mě teda skorem tři tisíce,ale na konci sezony jsem je pak viděla za tisícovku :( Minulý rok jsem dostala pumy,stály teda 1700 Kč,ale i letos jsou jak nové a je v nich krásný teploučko a že tady máme zimu,bydlíme skoro na horách,teď je tady minus deset :a:

ZIMNÍ boty pro mě byly taky problém. 3 roky jsem chodila jen v pohorkách (na chalupě na mateřské to bylo jedno), ale letos už jsem fakt boty chtěla. Dívala jsem se několik týdnů po Rieker, ty jsou kvalitní a teplé, ale nakonec jsem přes mimibazar sehnala od Geox. Paní je koupila za 3500 Kč a slevnila na 1500 Kč. Nosila je 5x takže jako nové. A jsou super. Nemají sice vevnitř kožich, ale není mi v nich zima a protože jsou z kůže a dobře ušité, tak do nich vůbec neteče. Jsem spokojena, jen tvar by mohl být jiný , širší, ale to je detail :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky