Sezení 7.měsíců 22 dnů

06.12.2012

Ahoj,chci se zeptat jak jsou na tom Vaši prcci v skoro 8 měsících?Daník od 7 měsíců leze a péruje na kolínkách,ale sedět se vůbec nesnaží,naopak se vzpírá a sedět nechce....Jak to máte,nebo jste měli vy?Kdy začali děti sami sedět a po čem to následovalo?Díky za komentáře :-)

Tak my se začali první plazit,potom stát,klečet a ted v 10msi sedl tkaže je to úplně normální.Některé děti si sednou třeba až udělají první krůčky ;) sama se ho sedávat nedávala přišel nato postuně sám :s:

ono tak tezko rict..kazde ditko je jine...
starsi ve 4m pasl,pak se snazil plazit a lozit ale do toho se mu moc nechtelo a v 8m si sedl a v 10m sam chodil
mladsi pasl tusim ve 3m,sed v 7m ,v 8 stoji,ma 9m uz se snazi za ruce chodit a pousti se u nabytku-obchazi ho,tak sem zvedava....

Ahoj, malému bude 11. osm měsíců. Sedět zatím taky nechce. Na kolínkách péruje a staví se za ruce :s: . Pohybuje se válením sudů a leze po zadu. Tam kam chce se doplazí :///: .

In reply to by J.I.T.U.L.E.123

Ahoj - jsme na tom stejně, nám bude 8 měsíců 18.12. - už dlouho se plazíme, ke všemu se přitahujeme na čtyři, klečíme u všeho možnýho, ještě teda nelezeme a ani se neposadíme ani v sedu nedrží balanc. Už jsem se těšila že ho budu dávat do dřevěné jídelní židličky sedět, nyní ho krmím v autosedačce a mám strach když ještě sám nesedí, a jak to tu čtu, tak do roka teda asi čekat nebudu a už ho tam stejně po 8 měsících posadím :///: . Na klín si ho při hraní stejně sem tam posadím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky