jaké pleťové mléko pro problematickou pleť

04.12.2012

HOlky, prosím, poraďte. Používala jsem na obličej pleťové mléko od Dermacolu s Tea tree oilem. Bohužel to vypadá, že už není. Bylo to jediné, co mi nevysušovalo pokožku a zároveň se mi nedělali uhry. Mám totiž problematickou smíšenou pleť a když si dám tonikum, tak mi části obličeje vysuší, když si dám mléko, tak se mi zase dělají uhry na mastných částech. Máte někdo tip? Je to děs! Už je mi přes třicet a pořád jsem jako puberťák, akorát mi přibyly vrásky :n: Děkuju moc. :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já tedy akné nemám, ale je pravda, že když mi bylo kolem té 20.ky, tak jsem měla pleť strašně krásnou a svěží a to bez použití čehokoliv. Ale teď ve 30. je to hrůůůza.Mám ji šedou, unavenou, občas se mi tedy něco udělá, ale já už dávno nic neňoupu, ono to do dvou dnů zmizí samo. Ale měla jsem skvělé zkušenosti s kosmetikou Lumene a krémy s vit C, Lumene je tedy drahá značka, něco podobného měl i Oriflame, ten mi seděl skvěle, ale hned ho přestali vyrábět.Jinak můj problém největší jsou černé tečky na nose a těch jsem se nikdy nezbavila, jen když "zmasakruji" nos, ale to se mi pak 14 dní loupe a nemohu na obličej použít vůbec nic :( takže já bych spíše potřebovala poradit s tímto. Kosmetičky mě nikdy moc neporadí. Naopak, mi teprve ony udělají na obličeji pořádný bordel, takže tam raději nechodím.

Mám stejný problém a dlohou dobu jsem používala LOreal, ale taky to pořád měnili a hned tak mi něco nesedlo a před cca 2 měsíci jsem vypadala jako puboš, tak jsem se naštvala a šla do lékarny, poprosila o vzorky Vichy. Supr. Hned mi sedly a na odličování a čistění pleti mi paní doporučila čistíci pěnu od firmy Caudalie a jsem spokojená. Měla jsem pleť jako mimino, teda aspoň jsem se tak cítila, po cca 3 dnech.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zkoušela jsi někdy diagnostiku pleti? Já si myslím, že spousta z nás, jenom experimentuje a vyhazuje peníze, ale ta diagnostika, ti řekne složení pleti do hloubky a měli by ti poradit i s výrobky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

radši si zajdi někam k odborníkovi, hlavně si ty rozoby nedělej na netu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Sem tam se mi udělá nějaký pupínek, ale na to mi doporučili krém z jiné řady, taky Vichy. Dávám to na pupínky na noc a ono je to vysuší. Tato řada je přímo na problemtickou pleť.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

holky, na problematickou pleť nedám dopustit na kosmetiku z aloe vera od LR. Je to i na akné a mé čtrnáctileté neteři to krásně vyhladilo pleť od akné. kouknite na www.lr-czech.com

Kdybyste chtely s něčím poradit,tak klidně písněte :a: Moc lidí si ji chválí. Není ještě tolik známá,ale pomáhá a hlavně je zcela přírodní. Mám spoustu lidí v okolí,co jsem to doporučila a oblibili si ji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka