nepřevzetí Skarty

03.12.2012

čauky, vím že už sem to tady jednou rozebírala a to jak je to vlastně s skartama,ale teď by mě zajímala jiná věc..je tady někdo kdo má zkušenosti s nepřevzetím skarty a výplácením rodičáku? :? termín vyzvednutí sem nestihla a když sem přišla na úřad tak mi paní řekla že zrovna v ten den karty nevydávají. když sem ji řekla že tu kartu ani nechci tak na mě koukala jak puk. tak sem ji řekla že ji teda podepíšu aspoň ty papíry a to mám rpej taky přijít v jinej den. jenže tam kde mi mají vydat karty jezdím jednou týdně a opravdu se mi tam nechce táhnou kvůli debilitě naší vlády že si zrovna něco usmysleli :€{€: co jsem četla na netu z parlamentních listů tak převzetí skarty není stanoveno zákonem, čili nemají právo nikomu zastavit dávky..tak já už nevím jak to je :? budu ráda za jakoukoliv radu :+^*:

Tak mi to nedalo a volala sem ještě jednou ty paní a ta mi řekla že dokud si nevyzvednu skartu a nepodepíšu nějaký papíry, tak mi peníze budou chodit tak jak do teď na můj účet..tak sem jedině ráda a pro kartu si zajdu až po novým roce. tak mi paní udělala celkem radost :///:

teoreticky ti budou chodit na s kartu ,takže ti dávky budou chodit ale ty je mít nebudeš když nebudeš mít s-kartu nebo zařízeno aby to to chodilo na tvuj učet,mě by spíš zajímalo jestli tu kravinu už teda zrušily nebo ne??prý jo

díky za názory a zkušenosti ;) kartu sem zatím nepřevzala, budu doufat že mi peníze budou chodit dál na účet. sem zvědavá jak dlouho projekt SKARTA bude trvat, dávám tomu možná do novýho roku

Já jí teda zatím nepřevzala, ale ještě mě k tomu ani nevyzvali. Já jsem zrovna u spořky, ale i tak si to chci nechávat posílat na svůj účet. Přece nebudu platit za vedení dvou účtů :-o

Je to na palici ale převzít se musí.Stačí ale jen podepsat trvalí příkaz a peníze budou automaticky přeposílány na stávající účet jenže půjdou nejdřív do české spořitelny na tu skartu a pak se budou přeposílat.Když jsem se na to ptala tak oni na to mají 6 pracovních dnů takže rodičák určo zpoždění nabere :00: největší absurdita je že já teď lícu pro rodičák a dvoje přídavky do města s skartou a na nejstarší dceru mi přídavky chodí na normální účet.V připsání mám asi 3 dny rozdíl.Tak si to asi fakt ta spořka nějaký čas podrží.A jestli i té nejstarší příjde výzva na skartu tak mě picne.Místo na jeden účet mi budou prachy z jednoho institutu chodit na účty tři :00: :00: :00:

Ahoj..kartu jsem převzala, aktivovat nemusíš, podepsala jsem papír, že to chci nadále nechat posílat na stejný účet jako před tím. Vše proběhlo bez komplikací. Ted ještě čekám, zda pošlou peníze stejně jako před tím, nebo se třeba opozdí... :a:

Ahojky, já jsem si domluvila přímo termín, kdy se mi to hodí, protože jsem volala na UP v místě trvalého bydliště a řekla, že tam nepojedu, ať mi ji zašlou do místa přechodného bydliště. Pak mi volali, že už je k vyzvednutí a řekli jsme si rovnou, kdy se mi to hodí. Ptala jsem se ji, jestli teda musím, když se neví jak to bude. Říkala, že raději mám dojet, protože se znova vyplňuje formulář o zasílání peněz. Došla jsem tam, paní moji kartu hledala 22 minut! Kartu aktivovat nemusíš, jenom ji doma založíš, kdyby náhodou. Prostě ....., aby se spořka nažrala a získala klienty.

V televizi to v nějaké debatě podali tak,že dávky ti budou prostě chodit na skartu a pokud je nevybereš nebo nepřevedeš na svůj účet budou se ti tam střádat.Tudíž dojde jen k tomu,že oni splní zákonnou podmínku vyplácet ti dávky,ty budeš dostávat dál,zastavit je opravdu nesmí,ale reálně mít peníze bez té jejich "super" kartičky nebudeš takže je to prašť jak uhoď,bohužel,max.si dávky můžeš za poplatek od ledna/neví se ještě jaký/ nechat posílat složenkou nebo nějakou doručovací službou co má spořka nasmlouvanou.Ale hádám,že ten poplatek asi bude dost vysoký.

já jsem na tohle asi srab,ale já bych se bála ji nepřevzít :r: každopádně já jsem to pochopila tak:že nevyzvedneš kartu-nebudou dávky(i když si necháš posílat koruny dál na účet)tak si prostě odmítla a tečka,ale nevím,snad poradí líp někdo jiný :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky