neidentifikovatelná skrvna na bílé košily !

03.12.2012

ahoj holky, přítel samo neví od čeho to je, má to nádech do modra, už s tím bojuju pár týdnu, zkusila jsem vanish a vyprat, pak jsem dala zas vanish nechala dny v pračce a vytprat a nic, citron - nic, jar-nic, mýdlo-nic, ted to mám ještě posypané solí, ale jako už nevím co s tím, :-( je to jeho nejlepší košile na manžetové knoflíčky :-( nemáte ještě nějakou radu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

co se zeptat někde v čistírně? tam mají různé chmikálie, třeba by si s tím poradili ...už jsi zkoušela co se dá, mě také nic jiné nenapadá

pokud je ta košile bílá tak proč nezkusíš savo perex? Já ho trošku přidávám do pračky k bílému prádlu občas a fakt to na fleky pomáhá..

In reply to by Leushka

savo neeeee! čistírnu!
skvrna je nejspíš od sezení - opřel se zpocenými zády o modré opěradlo židle nebo měl na té košili modrý svetr nebo něco... je to barva a pokud to nepustí v čistírně, tak můžeš košili vyhodit :-(

In reply to by Arutha

no tak nejsem odborník,abych tvrdila,že se košile nezničí,ale pokud ti nikdo neporadí jiný způsob,jak ten flek odstranit,tak je to přece už jedno ne?? S tím flekem by ji stejně nenosil,takže zkusit to můžeš,bud to pomůže,nebo ne... zničenou košili máš už stejně..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka