pohlaví

30.11.2012

ahoj holky je tady prosim vas nekdo kdo umi vypocitat pohlavi podle veku matky a pritele podle toho jak se meni krev díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě to vyšlo, podle výpočtu kluk a taky ho čekám. Ale je to spíš pro srandu, pochybuju, že všechny tyhle výpočty mají nějaká opodstatnění.
Já třeba slyšela o tom, že :girl: jsou ze starých spermií, kterých jsou ve varlatech dýl a kluci z nových, takže lidi, co spolu hodně :sex: nebo partner hodně masturbuje, tak mají :cc): :s: :!k:
A nebo, že když máš na těh.testu hned dvě hodně tmavé čárky, tak je to kluk a když slabší, tak holku.

Prostě srandičky pro zasmání, občas vyjdou, občas ne.

Z hecu jsme zkoušeli když jsem byla těhotná 5různých tabulek a výpočtů-já si nenechala říct co čekáme nenechala bych ani u dalšího ale vyšla mi 4krát holka a 1kluk(nějaká aztécká tabulka) narodil se kluk-tenkrát jsme to řešili s holkama a opravdu vychází to zhruba 50/50 takže stejný jako když si to tipneš :-)

In reply to by Evanesa

my máme 2 děti, ani jednou jsem si pohlaví říct nenechala ale z hecu jsem na ty různé internetové odkazy koukala. Podle toho aztéckého výpočtu jsme měli mít 2 kluky, a třeba podle čínského kalendáře nám zase vyšly 2 holčičky, no a máme kluka a holku, takže úspěšnost fakt 50% ;)

ahojky, počítá se to takhle. Každých 7 let se mění člověku krev, takže ve 14, 21, 28, 35, 42 letech atd. Vezmeš termín početí miminka a který z rodičů měl v tu dobu mladší krev, podle něho bude pohlaví ;) Až na vyjímky to vychází :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka