ostrava obchod s věcma ke křtu?

29.11.2012

ahoj holky Ostravačky jsem z Hrabůvky a scháním křestní svíčku a roušku, kde bych to mohla koupit na netu nic nemůžu najít nevíte o nějakém obchodě?díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:
Radim (neověřeno)

Nakoupit vše lze v Karmelitanskem knihkupectví nacházejícim se na adrese Puchmajerova 10, Moravská Ostrava a Přívoz

ahoj svíci jsem pořídila v obchůdku s náboženskou tematikou v centru ostravy (jak je tod ivadlo a naproti divadla je ten velekj kostel) tak tam u toho kostela je takovej mini obchůdek...a roušku sem si nechala ušít u jedný rusky v porubě kousek za tescem tu sem sehnala přes net.

In reply to by Verucira

roušku sem nekupovala přes net, přes net sem si našla toho kdo je šije a za ním pak šla osobně...bylo to v porubě u tesca jmenuje se to vasilka pistovčák ušili mi krásnou roušku se jménem datum narození i dfatum křtu...zadej roušky ke křtu ostrava na googlu něco by ti to mělo snad najít...a ten kostel ty jo ted nevím já to totiž taky neznám ale je to přímo v centu tje tam divadlo známé ty ho neznáš??nevím jak se jmenuje kurna..počkej kouknu na mapy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky moc a roušky tam neměli?já u dcerky koupila normálně se svíčkou.

In reply to by Verucira

ty jo to už nevíím možná že je měli na objednávku ale ted si nejsem jistá ale já na to spěchala do týdne sem to musela mít taxem hledala jinde myslím že by je na objednávku tam měli mít taky když tam maj všechno a těch svící tam měli taky hodně na výběr.

In reply to by Verucira

ahaa takže taky docela narychlo tak to leda zksit v té porubě neboli v třebovicích vlastně už u toho vasilky měla jsem to od nich opravdu do týdne tak třeba by to šloa le zas to máte přes ceký město do třebovic z hrabůvky... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky