Holky které máte manžela či přítele prácovně v zahraničí?

29.11.2012

Ahojky holky ted se jdu zeptat těch který mají přítele či manžele na práci v zahraničí?Přítel včera přišel stím,že byl jel na rok do Švýcarska :( a to máme doma 20měsíců staru holčičku vůbec si to neumim představit že já bych se na rok zablila a jela od ní pryč jak to máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. :a:
Mám chlapa vojáka a už po druhé nám odletí na misi. :r: Po prvé když byl holce rok(na 7měsíců)teď už máme tři děti a jde do toho znova. :( Bude to zhruba zase na půl roku. :( Jednou byl jako náhradník,ale navybrali ho!
Je to těžký jak pro rodinu,tak pro něho.Ovšem on je blázen a baví ho to.Během roku jezdí stejně pořád po cvičeních a kurzech,takže jsme na samotu zvyklý.Jako peněz přiveze dost,ale kdyby to bylo na mne,tak bych byla radši chudá jak kostelní myš,ale měla manžela u sebe. :€\€:

Vím jak je to těžké když je manžel/otec děti tak dlouho pryč,ale na druhou stranu pokud je to nutné a jiná možnost není tak bych se s tím smířila,nebo bych sebrala dítě a jela bych s nim ;) Můj muž pracuje mimo domov cca 100km,domů chodí asi 2-3 x do měsíce,já už jsem si nějak tak zvykla na samotu a když přijede domů tak je to trochu divný :s: nejvíc mě mrzí že ho dcera 3,5 roku vidí tak málo,přitom ho má moc ráda a každý den chce s nim mluvit aspoň po mobilu a ptá se kdy táta přijede.

jako že on by odjel a nechal by vás dvě tady? to bychom finančně museli být v hodně velkým srabu. Pro takovýhle mimčo je rok celá věčnost, až se vrátí, bude malá úplně jiný člověk. A pokud se partnerského vztahu týče, nedovedu si představit, že bych tu manžela měla jen na víkendy, natož jen jeden víkend měsíčně.

Na druhé straně, pokud by byla možnost jet s ním, tak to bych brala, teda kdybych věděla, že se tam domluvím. Sice by mi bylo smutno po kamarádech a příbuzenstvu, ale to se dá pořešit třeba přes skype, že bychom zůstali v kontaktu.

Dodnes si pamatuju, jak krátce po revoluci přišel otcův kamarád, že by pro otce měl práci v Kuwaitu- na rok, asi milion korun čistá ruka. Otec to odmítl, prej aby mohl bejt s rodinou( jo, byl to žárlivej kretén, a představa nechat mámu bez dozoru mu zvyšovala tlak). Vždycky si na to vzpomenu, když slyším nebo čtu, jak někdo pohodlnej kvůli práci jet na čas pryč.

Spolužák dělá ve Švýcarsku už dva roky, dojíždí tak třikrát čtřikrát ročně na tejden nebo deset dnů zpět do Čech. Kydá tam prasatům a dojí krávy a už si koupil Audinu a byt na hypotéku. Sice má VŠ, ale tady by tolik neměl ani na managerském postu.

Tvůj muž může jezdit sem, Ty můžeš jezdit tam- Švýcarsko není na konci světa. Rok uteče jako voda a ta šance Vám může otevřít spoustu nových možností.

jé švýcarsko tož to bych chlapa doma asi neudržela, už tam byl a móc se mu tam líbilo
v prosinci nás čeká první služebka do německa, sice jen na čtyři dny ale bude tu chybět... no a v únoru už na dýl a pak ho pro samou práci možná uvidíme jen o víkendu
každopádně jestli můžeš tak jeď s ním...

já - už druhej měsíc...přijede na Vánoce a po novém roce opět odjede....(máme roční dítě)...je to blbý...ale když je doma,tak je to vlastně taky blbý...tak vlastně nevím,co je lepší...ale smutno mi je

ahoj, taky si to nedovedu představit hlavně kvůli dětem. Když vidím jak rychle rostou. Bylo by mi líto že by děti přišli o rok kontaktu s tátou a táta s nima. Už mám starší děti 6,5 a 3,5 roku a myslím si že by to byl pro ně dost šok. Jsou na tátu zvyklí. Dost se jim věnuje.
Manžel přišel včera s tím co bych řekla nato kdyby odjel na půl roku do Německa. Tak jsem na něj koukala a řekla jsem mu, že si to představit nedovedu. Prý by jsme se viděli jednou za měsíc na víkend.
Řekla jsem mu, že kdybychom se dostali do těžké finanční situace, tak bych to asi tak neřešila ale že si nemyslím že je to nutné.

my mame kolem sebe spoustu takovych rodin, pokud to jde, jedou vzdy vsichni, obzvlast, kdyz jsou mamky na materske, je to dobra zkusenost i pro deti, ja bych jela, kdybych mohla. Muj muz muze jet do Norska, ale to zatim odkladame....

ahoj chlap naštestí nejeszdí do zahraničí jen jsem chtěla říct že je to mazec že jestli tam fakt bude rok tak tě obdivuji já byhc tohle nedávala :(

My plánujeme společný odjezd, sám bez nás by nejel. Do Švýcarska bych se ale asi moc netěšila, pokud si samotářka, tak klidně jeď. Švýcarsko je známé tím, že když neumíš jejich řeč, tak tě mezi sebe nepřijmou nebo to trvá léta.

Ahoj, můj muž odjel 10 dní před porodem první dcery na necelých 5m, když měla rok (a já byla podruhé těhu) zase odjel na 5m. Když měla 2 roky a malej 4m, zase odjel. Přežili jsme to. Neříkám, že jsme se na to těšili a bylo to kdovíjak super, ale holt práce je práce :)

Ahoj, já musím říct, že bych to brala :) Máte jedno dítě, to zvládneš vpohodě sama.Můj muž byl na měsíc a půl v Německu a bylo to fajn.Určitě by za váma jezdil.Jasně, ež občas bys toho měla plný zuby, ale nadruhou stranu by to váš vztah tak oživilo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka