Malá 20měs.horečky co sní poradte!

27.11.2012

Ahoj holky malá má 20měsíců a od pátku je nastydlá a včera dpoledne měla horečku 38.7 tak sem jí dala brufen pro děti a slezlo jí to na 37.5 večer šla spát asi ve 23:00 se vzbudila celá hořela tak sem jí měřila a měla 39.9 dostala čípek panadol baby volala sem na pohotovst co sní a oni mi řekli že když teplota nesleze aspon o půl stupne dávat po třech hodinách sirup na teplotu nebo studenou sprchu ale to nevim jestli bych zvládla.Ted ráno měla zase teplotu 38.9 dostala sirup ale neni ani moc otrávená normálka si hraje:-)babička mi radila,že jí mám co nejvíc udržet v posteli ale ona nechce jak t děláte s dětmi vy?prosím poradte?jeste sme takové teploty nikdy neměli maximálně 37 děkuju moc :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pak igelit a ručník :///: ale každý to dělá jinak,ale TVAROH vážně zabírá :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ještě nikdy nikomu neuškodil,už moje babi to dávala moji mamce a ta mě a já svojim dětem!!!Tvaroh do sebe bere horkost :s: to není zábal jako zábal,víš?
A tvaroh je podle mě daleko přírodnější jak sirupy :s:

Promin, ja moc nechápu "nevim, jestli bych to zvládla". Ty děti nás potřebují, nikdo jinej jim nepomuže! Matka proste musí být schopna zvládnout, že díte nekdy brečí - pro jeho dobro.
Tak jak Ti řekli na pohotovosti - střídat po třech hodinách Nurofen (brufen) a Paralen (Panadol), když bude horečka nad 39, tak VLAŽNOU sprchu, rychle, krátce, osušit, lehce obleknout... V žádnem případe ne díte s horečkou zabalit do tří peřin a zvyšovat tím teplotu ješte víc!!
Vyjímkou je, když ma studené ruce a nohy - to se chlazení provádet nesmi.

tak zaprve bych sla s moci k mudr,zadruhe urcite nedavat studenou sprchu-teplotni sok a za treti po 3h uco sirup ne ale nejdriv po 4 a to stridat 2sirupy s jinou ucinnou latkou panadol/nurofen
deti v posteli neudrzis kor kdyz ji nic neni.....dobre ji oblec a snaz s ni hrat klidove hry...
dej vedet jak ste dopadi

ahoj, já teploty neřeším. teplota léčí. koukám na to, jak dětem je. teplotu většinou neměřim a nesrážím lékama, dávám hoooodně pít a strouhaný jablíčko, když je teplota jakákoliv, ale dítě je apatický, zvrací, nebo hodně brečí, měla bys ho odvízt. jinak když si hraje, v klidu spí, je to ok. kdykoliv se ti něco nezdá, tak bys měla jet do nemocnice. ale to, že má dítě 40 a hraje si je normálka.patogeny v těle se ničej až někde od teploty 38,5, teplota by se neměla srážet až do 39 stupńů. když srazíš při viróze teplotu na 37, tělo se nemůže bránit, nemoc prodlužuješ a zakládáš tak na chronický nemoce, ty viry tam prostě zůstanou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

febrilní křeče jsou z rychlý změny teploty a hlavně u přehnaný reakce, když už dítě horečku má, můžeš mu přivodit křeče spíš srážením teploty. to ti řekne každá doktorka - teda aspo ty naše 2.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no my naštěstí už taky ne, ale holka měla okolo 2 roku tolik viróz, že bych to nespočítala. měla po očkování horší imunitu. no a malej mimińous míval teploty, tim, že je mezi staršíma dětma, ale 39 ještě ne.

Jo a udržet v posteli to je problém,znám to,malému je 34 měsíců. Zkus číst pohádky,nebpo pustit něco zajímavého v telce,nějakou pěknou pohádku na DVD,ale to je všechno jen na chvilku. Já třeba nakoupila i razítka,aby si v klidu tiskal,ale opět jen na chvilku :)
Malej měl taky teď tři dny teploty,včera jsem volala doktorce a dneska odpo tam asi sjedem,teploty už sice nemá,ale krk má červenej a už měl třikrát anginu,tak se bojím,abych něco nezanedbala :(

Střídat panadol s nurofenem po čtyřech hodinách.když budou teploty. Zkus zavolat Vaší doktorce a řekní jí to. Uvidíš co ti řekne,ať jí tam nevláčíš když má takové horečky. Ať jste brzy fit :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka