Navsteva

26.04.2008

Tatinci :!k:
Jeste nam chybi zlutej :!k:

rasistka a nesouhlasím s vámi děvčata,je to můj názor a já si za ním stojím!!Copak jste nekoukali na výměnu manželek???Jestli né tak se zeptejte děvčat co tady psali.Souhlasím s vámi že většina cigánů je jenom na peníze .Ale třeba moje kamarádka(romka) pracuje tak jako všichni ostatní a znám spoustu bílích kteří nepracují a jsou horší než ostatní.Nemůžete házet všechny do jednoho pytle!Dokud toho člověka neznáte.To je jako kdyby vás někdo odsoudil aniž by vás znal.

In reply to by julia20

Ale jo.Ja vim ze vsude se najdou cerny ovce.Ale u ciganu je jich vetsina.Ja jsem mezi nima byla nucena vyrustat a hruza des.A hadej kde se najdou nejvetsi rasisti?Prave mezi nima.Taky jsem mela kamaradku ciganku.Jenze se zacla nakonec chovat jako ta jejich vetsina :O Nechci tady zacinat diskuse o barve.Barva me nevadi.Vsak vidis....

In reply to by julia20

určitě se najdou i slušní, já teda znám jen jednoho a pak dva baráky neslušných, a ti bohužel všem slušným tu pověst kazí. Mám na ně ale alergii,ale ne tak na všechny, spíš na všechny kdo bydlí v těch dvou vchodech, protože je to barák přímo naproti mé mamky takže kolem dost často chodím a je mi z toho nablití jak to tam vidím, ten bordel všude kolem, o tom jak to vypadá uvnitř paneláku radši nemluvím, malé děti které pobíhají po venku a řvou po sobě p..., a k... a když na ně člověk koukne, tak by pomalu nadali i jemu, no prostě hnus, takhle je vidím já denně, vím že se najdou i vyjímky ale těch je hodně málo

In reply to by Monča K.

V patek jsem midela neco hnusnyho.Malinkaty cigane asi skoncilo pod autem.Lezelo na zastavce na jedne z nejfrekventovanejsich ulic v Brne.Mohlo mu byt tak 3 roky.A ted se ptam?????CO DELA TAK MALINKY DECKO SAMO NA TAKOVE ULICI????????Kde ma rodice?Hlavne ze berou davky a pak si decka pobihaji po ulici a takle to dopada.Ja bych te mame urazila hlavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já jsem s černouškem chodila půl roku....a holky,řeknu Vám......že od tý doby se nebojím,že by mě museli nastřihávat u porodu :-d :-d Eleonorka

bílej jakej je v tom rozdíl????Já teda nekoukám jak lidi vypadaj ale jak se chovaj a co mají hlavně uvnitř v srdíčku :h: Ty cigoši mě fakt dostali to ti povim a není to nic ve zlim.

In reply to by julia20

Ja cigose nemam rada.Ja se k tomu klidne priznam.Ta kamaradka co si vzala tohoto cernocha je taky nesnasi.Nejde o barvu.Jde o to co maji v hlave a tahle mensina a u nas uz skoro vetsina tam nema nic.Tak mozna jak se kradou nejlip pemezenky v MHD.To by jim slo.Ale vyjmenovany slova neznaji.

In reply to by Zuzana.Picmouse

No my taky nejsme ve vsi nejoblíbenější. Je jich tu dost, myslím našich snědých spoluobčanů a ten můj má holou lebku. Není to ani tak kvůli rasismu, ale kvůli vypadávajícím vlasům :s: , což oni nevědí :dance:. Ale množí se hrozně, přijede jim návštěva a zkejsne tu 4 měsíce. V baráku o dvou místnostech jich bydlí asi 12. Neuvěřitelný. :00:

In reply to by Zuzana.Picmouse

No jasně, že o NICH. Já fakt černochy miluju, když jedeme do Prahy a nějakýho tam vidim, tak na něj čumim s otevřenou hubou :s: . Správnej vidlák, ten můj mě vždycky táhne pryč a připomíná mi abych nezapoměla tu hubu zavřít :!k: . Asi žárlí nebo co :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka