fotograf

15.11.2012

S manželem bysme chtěli nechat vyfotit děti u nějakého profesionálního fotografa. A možná i jednu společnou.Máme v plánu to dát babičkám a dědečkům k Vánocům. Myslím že by to byl opravdu pěkný dárek.Tak se Vás chci zeptat jestli nevíte o nějakém šikovném fotografovi? U kterého jste byli opravdu spokojené? Už jsem zkoušela nějaké hledat,ale pořád se nemůžu nějak rozhodnout. Bojím se aby ty fotky pak za to stály. Cenově tak do 1500Kč. Nejlépe v Praze nebo mezi Prahou a Mladou Boleslaví. Moc děkuju!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

já doporučím známou, fotila děti dvakrát, sama má děti a ví, jak vystihnout okamžik.
koukni na stránky www.marinera.cz
kdyžtak se odkaž na Ifku s dvojčaty...
mám ns ni i skype

Mrkni na slevomat na slevy pro Plzeň, má tam akci Jirka Bastyán, fotí o víkendech v Praze, pokud se něco nezměnilo. 1000,- za hodinu focení, 20 fotek s retuší a úpravou na CD, 5 fotek 13x18 cm na papíře.
My k němu jdeme zítra, fotil nám už svatbu a loni vánoční fotky :-)
jeho práce je na webu bastyan.cz

In reply to by petur

Jinak tedy já Jirku můžu jen a jen doporučit, je to mladý člověk, který tě nenutí do žádných póz, děti nechá si hrát a v jejich přirozeném pohybu a výrazech je vyfotí. Občas tedy zavolá, aby se na něj dítko podívalo, nebo když je třeba, tak se pozuje (s rodiči a tak), ale jinak super. Manžel se nefotí rád, ale k Jirkovi nemá problém jednou za rok jít a ze svatebního focení měl hodně příjemný pocit, prý ani nevěděl, že ho někdo fotí, když jsme se tak procházeli polem po obřadu a tak :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka