Dnesni kontrola..

26.10.2007

Tak jsem byla dnes na kontrole u pana doktora..Vse vypada ze je v poradku CS mam 1,2 ale to jsem mela i minule takze se to nezvedlo:)Jen mam nizsi spodni tlak..a nakazal mi abych cvicila na zada..ukazal mi cviky ktery mam delat a mam je delat na takovem tom velkem nafukovacim zdravotnickem mici..Taky me pohladil a popral mi at je mi stema zadama lepe.Je to super doktor:)
No a co vy??jak se mate holky???Co mimísci???

jee tak to mas fakt fajn doktora a jeste pridal pohlazeni:-) ja si ale taky nemuzu stezovat je moc hodny, na kontrolu jdeme az sesteho listopadu a rovnou na 3Dutz tak uz se nemuzu dockat:-) jinak mimisek trosku zlobi nechtelo se mu tak tri dny moc kopat ale dneska si to vynahrazuje:-)

Tak to je super, já jdu v úterý na velký ultrazvuk k apolináři, dělají mi ho každý měsíc a ve středu na kontrolu ke svému gyn., tak doufám, že se budu držet stejně jako ty. Posledně jsem taky měla CS 2, snad to nepostoupilo:-)

In reply to by Kikatka

Jsem u Apolináře zaregistrovaná od 16.týdne s dvojčátkama, jsem po IVF které mi dělali tam, tak doufám že mě nepošlou do pr.., až tam přijedu. Pořád všude říkají, že mají stop stav. :-(

Taky mě docela bolí záda! No a hlavně kolena....mám po operaci a vím, že lepší to nebude! Ale co mě spíš trápí je ta bolest jako-by žeber. No já to nedovedu ani pořádně popsat, ale když dlouho sedím....jako třeba teď každý den několik hodin tady s váma u PC, tak mě bolí pod prsama. Já nevím jestli mi tam někde mimísek na něco tlačí? No v pondělí jdu do poradny, tak se zeptám. Jinak máš asi opravdu fajn doktora....já chodím k doktorce, ani ultrazvuk nemá (to musím dojíždět 15km), pořádně mi nic nevysvětlí....to mi už víc řekne její zdravotní sestřička. Peťka

In reply to by PETRUSE333

No ja doktora zmenila predtim jsem mela takovyho grazla..nechtel me dat na neschopenku ze mimi je ok a to jak je me ze ho vubec nezajima , byl neprijemnej a nic mi nerek..hruza byla jsem z nej uplne v depresy tak jsem ho zmenila a bylo to to nej co jsem mohla udelat..

Mít takového doktora je zázrak, můj je taky strašně hodnej, všechno vysvětluje. Tak to je super, že je vše dobré. Já jdu ve středu a budou mi brát krev na genetiku, trochu bojím:-( Jinak dneska tu krásně svítí sluníčko a jdeme s přítelem vyzvednout svatební oznámení a snubáky:-)))

In reply to by Maru

To jo kord kdyz jsem mela predtim takoveho hulvata...Neboj urcite to bude dobre..to ja se tech testu nebala vedela jsem ze to bude ok ani na minutu jsem si nepripustila ze by melo byt neco v neporadku..jen se hrozne bojim kdyz mi berou krev,me to proste boli a dela se mi u toho spatne:((

In reply to by Kikatka

To mně se dělá zle taky, nejsou mi vidět žíly, tak trpím... Musím se koukat jinam a minimálně sedět:-) Toho zlatíčka doktora si po tom hajzlíkovi zasloužíš:-))) I když to fakt musel být zážitek, jak kroužil pánví...:-DDD

já jdu na kontrolu v úterý tak doufám že už se něco děje:-) teda to je hodný doktor a to ti ty cviky názorně ukázal? To si nedovedu představit mého doktora jak mi ukazuje nějaký cvik:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky