Jsem zoufalá :-(

14.11.2012

Ahojky muže mi prosím někdo poradit?
Už cca rok neberu antikoncepci a odté doby mám pořád rozharašenou Ms.jednou mě příjde po 29dnech potom zase po 35dnech a pořád dokola :-( ale vždycky když přišla tak přišla (krvácela jsem tak 4-5dnu a potom ještě tak 3dny špinila) a tet ju mám od neděle a spíš jen špiním.Trošku krve se mezi tím objeví,ale nosím jen intimku na vložku to není.Mám to počítat jako menstruaci nebo nemám? Dneska je to 37den. Chceme s přítelem miminko a jsem sté menstruace už nervozní. děkuju moc. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, taky jsem měla nepravidelnou MS, taky 28-35dní. a pak přišla taky divná MS, jen špinění, pak den nic a pak i pár hodin normál krev a zase špinění. No testy negativní, po 11 dnech taky ještě negativní, tak jsem to brala jako MS. další 3 týdny náhodný test a pozitivní. TAk jsem zjistila, že to nebyla MS, ale zahnízdění, 3dny předtím bylo :sex: . Třeba to budeš mít obdobné.

In reply to by Kirsche

a co si dojít na gyndu na vyvolávačku?
já tedy kdysi mívala menses za 30-40 dní úplně normálně, po prvním porodu se to změnilo a na 28 dní přesně, mohla bych si řídit hodinky... :s:
ségra to zas měla za 20-28 dní, po porodu se jí to také srovnalo

jestli se ti pravidelně střídá kratší a delší cyklus, tak to může být i tím, že se vajíčko střídavě uvolňuje z jednoho a druhého vaječníku ;) jestli přes různou délku měla MS vždy přibližně stejný průběh a teď jen špiníš, asi bych zkusila test

In reply to by Kirsche

Hm, tak to zkus neřešit, může to být nějaký hormonální zmatek ze stresu, z únavy, třeba tělo uvnitř bojuje s nějakou virozou apod. Nech to být, třeba se to přece jen ještě rozjede a anebo to prostě z nějakého důvodu bylo teď takové mini ;) Bez užívání antiny má nepravidelnou MS víc než polovina žen ;)

Nevím já když jsem měla MS takovou slabou spíš jen špinění a stačila intimka, tak už jsem byla těhu....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky