Taky chci hubnout, jsem po druhem porode 11tyden.

01.09.2012

Tak se chci pridat. Vazim 55 kg pri 159 cm a potrebuji shodit 5 kg,abych byla na vaze pred druhym porodem. Byla bych spokojena i za 3 kg,tak bych se dostala na vahu pred prvnim porodem.Ale proste uz to nejak nejde dolu. U obou porodu jsem pribrala 13. Po prvnim jsem vse shodila do pul roku, kojenim a dokonce jsem jeste zhubla dalsi 2. Ale ted se mi to nejak zaseklo, v porodnici jsem nechala jen 4 kg,celkove mam dole 8kg,ale uz tak mesic a pul se to nehybe. Takze patram po tom,jak tech 5 kilo dat dolu,i kdyz kojim a kojit chci a budu.Zatim pro to nic nedelam, jim sladke,necvicim a jim pozde vecer.
Takze prvni me predsevzeti je, nejist sladke tzn.i nesladit a nejist pozde a hodne pit, nedivat se na prostreno a podobne porady a taky ne na reklamy ohledne jidla,nezahanet stres zradlem a nenechat se vytocit sama sebou tim,ze se mi hned nepodari vse dodrzovat.Zacinam to dodrzovat od 2.9. a info o mirach budu davat kazdy tyden.
Tady jsou me miry:
prsa (po kojeni) 90 cm
pod prsy 79 cm
pas 79 cm
boky 96 cm
stehno 56,5 cm
paze 27 cm

Tak jsem tady po roce a neco.Diky Macingove jsem zhubla 2,5 kg a to miry- pas 73 {o 4cm],boky 91 {4cm},pod prsy 75 {3cm}, prsa 86 {4cm}, paze 27 bez zmeny,stehno 54 {2,5cm}.A to jsem dlouho nemohla zhubnout a tuto dietu jsem drzela necely mesic.Doporucuji.Mam vsak vyssi cile a to budu muset zacit cvicit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takze jsem tady po treti 10.11. mam 53,9 kg, takze jsem zhubla jen 400 g, v pase a ostatni miry mam stejne. :r:

In reply to by Martens a Majda

Jsem tady po ctvrte a zhubla jsem jen 300g, takze na 53,6kg.No hruza,jak to leze pomalu,ale je fakt,ze se vubec nesnazim a bohuzel,to co jsem si tady predsevzala nedodrzuji a myslim,ze ani tento mesic me to nedonuti,kdyz jsou ty Vanoce. :r: Pas porad 77, boky 95, pod prsy 78, prsa 90, paze 27, stehno 56,5. :a:

In reply to by Martens a Majda

Ahojda je to všechno jen o vůli a ono to vypadá že to nejde zvládnout ale jde...A jak zvládáš dvě děti a u toho jíst?Já mám doma divochy a nic nestíhám než péči o ně a to hubnu díky tomu.Teď už ani nekojim, mlíčko se mi ztratilo a tak sice můžu cokoliv ale zaměřuji se na zeleninu a ovoce, máš chuť na sladké ?Děj si ovoce, máš chuť na slané chipsy? Dej si zeleninu.To je moje heslo a vždy si to chce jen uvědomit a fakt to funguje, časem se na to zvykneš a ani ti to nepříjde.A máš hlad na dvě housky s máslem a uzeým masíčkem?Rozkroj si jednu housku a tu si namaž na obě dvě strany.Uvidíš jak tě to zasytí :one: Musíš vymyslet na své bříško lest, oblbnout žaludke a chutě ovládat a je to dobré :one: Budeš hubnout a v žádném případě nedojídat po dětech jejich kalorické bobmy ;) To se pak kyne panečku. Jo a u telky si dej raději oříšky co si sama oloupeš, zaměstnáš rue a pochutnáš si třeba buráky :a:

Ahojda, asi bych začala cvičit lehce néé nic dynamického jen se zpevňovat a večer bych jedla nejdéle do 20.h. a to sladké omezit co nejvíce a nebo nahradit třebas něčim jiným fíky, datle jsou hodně sladké sušené nebo banán ;) A nebo nějákou musli tyčinku.Já jsem 6.týdnu po druhé porodu a mám dát dólů ještě 3 kg ale nějáko to nehrotim je ještě brzy.Ale cvičit chci začít a jim na posledy opravdu v těch 20.h. dřív ne....A sladké tedy hřešim ale jen dopolko a jednu sladkou věc po obědě ajinak nic víc :) Nejim smažená jídla a celkově já toho moc jíst nemůžu páč malému hodně věcí na jído vadí a pak ho bólí bříško no.... Na cvičení začnu chodit od 17.9. jednou týdně je to přímo pro maminky po porodu a potom budu chodit jednou týdně do posilky a po 4.měsíce kdy malému budu dávat příkrm ve formě mrkvička a kašička půjdu jednou týdně i na trénink to mám dohodnuté s manželem.Jinak malou budu mít v posilce sebou tý je 2,5 roku a bude si tam hrát dětském koutku.A na cvičení po porodu si zase sebou budu brát malého a Kačenka buď bude s tatínkem a nebo budu mít paní na hlídání. Už se na to těšim páč mám bříško povyslé brrr..... a to jsem ho měla obří :00: Nabrala jsem jak u Kačenky tak u Kristiánka 18 kg :00: a to jsem se necpala.... a i tak jsem to nrabrala tak že i chápu že kilča půjdou pomaleji dólů a z porodky jsem si přivezla 10 kg u obou a u Kačenky jsem na jejich 8 měsících měla dokonce o tři kilogramy méně tak uvidíme jak to bude u Kristiánka, snad se také zadaří, ale věřim že cvičením joa a až nebudu kojit až nebude třeba tak vim že si najedu na svou stravu a kilča půjdou dólů ale teď musim baštit aby bylo mlíčko tak že se moc neomezuju spíš jen časově a pokud chceš dát kilča dólů tak na posledy si dej jídlo v 17.h. takhle to dělala kamarádka a do 4.měsíce dal dólů vše plus ještě míň myslim že měla....ale mě to přišlo extrémní páč akorát na 3.měsíci musela dávat dokrm páč neměla mlíčko a ještě byla protivná...únava.... tak že já se drřim svých zásad :a: :one:

In reply to by Namba

Dekuji moc za tvoji reakci a rady. Hned jsem si je vzala k srdci a zvollila dobu, po ktere nebudu vecer jist a to 18:30.Dneska jsem uz ale porusila zasadu nejist sladke a protoze se u nas oslavovala snedla jsem 2 bombony maly kousek kolace, hned jsem se vsak uklidnila,ze to bylo vyjimecne a navic bych bezne snedla mnohem vice. Takze v nejezeni sladkeho se prvnim neuspechem nedam odradit. At se Ti dari a za mesic tady napisu sve dalsi miry. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky