Problem s vyplnenim zadosti o rodicovsky prispevek,poradite?

07.11.2012

Problem s vyplnenim zadosti o rodicovsky prispevek,poradite? :a: Jde mi o volbu vyse davky, jakou vysi si mohu zvolit,z jakych variant se da vybrat?Mam pomerne dobrou materskou a rodicovska bude asi horsi...Jak si ji spravne zvolit? Chtela jsem ji do 3 let veku ditete.Poradite co tam mam vyplnit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

vyplníš částku, kterou chceš měsíčně pobírat. Takže od data nástupu na rodičovskou do doby ukončení, spočítáš ti kolik je to měsíců a ty pak vydělíš 220 000. Výsledná částka je měsíční rodičovský příspěvek do např. tří let věku dítěte.

In reply to by Martens a Majda

Od nástupu na mateřskou si spočítej 28 týdnů a vyjde ti termín konce mateřské.
Začátek pobírání rodičovského příspěvku si můžeš určit sama. Já mám PPM do půlky února, pak budu čerpat dovolenou do půlky března a na rodičák začnu pobírat až od dubna a vyjde mi to do tří let věku malého na téměř stejnou částku jako je stará varianta tříletého rodičáku.

In reply to by Martens a Majda

Jsem doma s druhým prckem. A ta dovolená z práce se tě týká, jelikož si na PPM strávila více než 60 pracovních dnů v tomto roce. Takže sepiš žádost a pošli to šéfovi. Radost mít asi nebude, ale ty budeš mít proplacenou celou dovolenou :-)
Koukala jsem na kalendář, PPM ti končí posledního listopadu, zažádala bych tedy od 1.12. o čerpání řádné dovolené a na rodičák nastoupila až od ledna. Zkrátíš si tak o měsíc dobu vyplácení RP a tím pádem zvýšíš částku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka