Je tu někdo kdo čeká na porod?????:-))))

05.11.2012

Ahoj holky, tak mě napadlo napsat a zeptat se jestli je to někdo kdo má termín porodu okolo 23.11. a zda už čekáte jako na smilování až to přijde jako já:-)
Měl by to být chlapeček tak uvidíme zda se dr nesekl a opravdu to vyjde. A je tu někdo kdo má podobný termín z litoměřicka a chystá se rodit v LTM????A jak Vám je takhle už ke konci???Já už toho mám plné kecky, pořád my tvrdne břicho nahoře mám 13KG a už se opravdu modlím aby to přišlo co nejdřív:-)))tak se mějte hezky :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj...Já mám termín 27.11....taky to bude kluk...No taky už mi není teda do skoku...přes den to jde,ale v noci hnus,nevím jak mám ležet,stokrát za noc čůrat...břicho mi taky tvrdne,nahoře mám jen 9kg...ale připadám si jak hroch...taky bych to měla už nejraději za sebou...ale ať tam ještě zůstane,ještě není čas......takže vydrž...nejsi v tom sama.... :a:

In reply to by džamča

Ahoj já mám termín 19.11.2012 čekáme holčičku , ale vůbec to na porod nevypadá poslíčky jsou strašně slabé jinak nic.Celková váha 18kg za poslední týden 2 kg nahoře se mi to zdá moc ,když už bych ted přibírat neměla ,asi voda doufám protože začínám mít otoky jinak v noci je to nejhorší nemohu se otáčet mám pocit že mi malá vyskočí z břicha a i to celkem bolí, večer trochu tvrdne břiško .zítra kontrola na Obilním trhu už v porodnici tak doufám že do konce týdne bude s námi. horkou vanu mám každý den piji čaj s maliníku a schody chodím každý den jsme bez výtahu .Držte se maminky

Nezúfaj, raz to príde. Pred 4 rokmi om tiež čakala na porod /termín som mala 20.11/ a nakoniec som porodila 8.11. Takže dúfaj, že to bude čo najskor :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka