Uz vime pohlavi!

31.10.2012

Ahojky, tak vcera jsme byli na kontrole a mimisek je v poradku! Vazi uz 463g, dnes jsme 21+6. A dozvedeli jsme se,ze je to :°~°: Sice jsme si vice prali holcicku, pro Lindusku sestricku, ale s chlapeckem jsme pocitali. Problem bude jake mu dame jmeno. Nemuzeme se s manzelem shodnout. Me se libi spise netradicni jmena, mu ty obycejnejsi a casto davane. Muj favorit je Denis a v dalsi nabidce je David, Dominik, Adam. Ale to uz jsou tak ohrana jmena, ah joooo :(

veliká gratulace,však malý už na minulé fotce z ultrazvuku vypadal na kluka,k Lindě bych dala určitě nějaké netradiční jméno aby to ladilo :h:

In reply to by Zdenda3

Díky Zdeni! To máš pravdu, už ve 13.týdnu to z fotek vypadalo, že to bude chlapeček a nemýlily jsme se :one: Jj taky si myslím, že by se hodilo nějaké netradiční jméno. Nemáš nějaký nápad? Ráda se radím s ostatníma, ale oficiální stanovisko stejně bude na mě a manželovi, to je jasné :///:

In reply to by pusi24

mě se líbí ten Denis a k malé by se to moc hodilo,já měla poprvé napsaného Matěje,u druhé jsem chtěla Mikuláše ale chlep ne takže opět Matěj u Soni jsem řekla že Mätěje už nechci,moc jsem chtěla Matyáše ale nakonec jsme napsali Jakuba.A ještě se mi líbí Honzík a Vojtíšek,to víš kluka nemám takže jmen dostatek,zato na ty holky už nám došly nápady :s: :s:

Ahojky, tak to moc gratuluji. I nám včera řekli, že budeme mít chlapečka :cc):
A se jmény to u nás bude asi dost podobné jako u vás. Taky se nemůžeme dohodnout, ale času je ještě dost.
Tak krásné těhulkování a měj se krásně :-)

Ahoj...gratuluji k chlapečkovi. Bude prima bráška :00: Užíváš si těhulkování? Kolik roků má vlastně malá? Jinak Denis je hezké jméno a k Lindě jako dělané :one: Opatruj se :€s€: :€s€:

In reply to by petulinkasarinka

Moc děkuji :kiss: Naše malá má teď 2,5 roků :-) Takže když se prcek narodí, tak ještě ani nebude mít 3 roky, mimi bude v březnu a ona je v květnu :) No mě se taky hrozně líbí Denisek, ale manžel je tvrdohlavý beran, takže se obávám, že když nechce, tak nechce a nakonec budeme muset vybrat jiné jméno :( Těhu si zatím užívám, nic mě netrápí, musím zaklepat. U Lindušky mě od 24.týdne děsně bolelo v kříži, kolikrát jsem se nemohla ani zvednout z postele, dojít na záchod... tak se bojím, aby to nepřišlo zase :-( A co ty, jak to zvládáš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka