Nechci nudo.. :( Ale co podniknout!? :-)

26.10.2007

Ahojte holky,
jsem celý týden doma, abych si odpočinula a dovyřídila věci po svatbě, oběhala doktora atd.. po neděli zase frčím do školy..
Co máte dneska v plánu? Něco bych podnikla.. ale nevím co, včera jsem nevytáhla paty z domu :( protože chlap přijel pozdě z práce atd... Přemýšlím o bazénu, o kině, o kavárně, prostě něco se svým mužem až se vrátí z práce, ale nevím co. Ještě mě napadá, že potřebuju jet do města, koupit si bundu atd.. Ale kvůli všem činnostem, který jsem vypsala budem muset 30 km do města a to nevím, jestli se mi chce,.. přijedem vždycky strašně zničený...
Tak písněte, co budete dělat, ať se inspiruju.. přepadla mě nějaká lenora, ale je mi líto, zůstat (opět) celý den doma, když je všední den a všude mají otevřeno :-)

Natálka má narozky, tak peču dort. Děda by si dal štrůdl, tak upeču štrůdl. Mezitím musím něco uvařit. Mám tu mraky dědova prádla, tak asi strhnu pračku. Už aby byl večer!!!!

In reply to by Maru

Je mi pěkně špatně a to budu půl dne v kuchyni. :-( Mám jich na buchty a na prádlo 7. Tak peču obden a peru pořád. Normálně mi to nevadí, ale jsem nějaká nervozní a podrážděná. Nejradši bych se zahrabala do listí a spala až do jara.

In reply to by Maru

Nikča se tu tvářila celý ráno tak, že jsem si oddychla, když odplula na basket. Ale Lucinka zlatíčko si hraje od rána s Natálkou. Jen by u toho nemusely dělat takovej kravál. Ale to toho už chci asi moc :-D

no nevim, jestli tě budu inspirovat, jsem v práci...a odpol jedu za rodinou přes půl republiky :-)

In reply to by Tesa

No, tak dopoledne mám vyřešený, budu vařit a konečně se možná i dokopu uklidit, přebrat obrovskou hromadu špinavýho prádla a něco do té pračky taky konečně hodit.. nemám ráda, když musím sušit prádlo v místnostech doma :( ale musím si zvykat, čeká mě to celou zimu :(
Tu práci ti vůůůůbec nezávidím, tak doufám, že ta návštěva za příbuznými bude aspoň veselá a užiješ si ji! ;o)

In reply to by Jadyrko

mi napadá, jestli budeš mít po náročném dopoledni ještě chuť něco podnikat odpoledne. ale unuděný odpoledne doma řešíme kriss krossem, kartičkama a tak. nebo mám dobrej tip na knížku (Ranhojič, N. Gordon), ale to by jsi asi musela těch 30 km do města, že?
A návštěva rodiny asi veselá bude. Nejen, že jsem se ještě nenahlásila, ale čeká je radostná novina :-)))

In reply to by Tesa

Aha, a oni nevím, že jsi těhu? Nebo jaká novina?
No, když už knížku, tak bych se měla raději učit :-) ale tomu se právě snažím vyhnout :-) uvidíme, asi to nechám na chlapákovi až přijede, na co bude mít chuť, protože včera jsem vlastně taky plány měla, ale protože bylo 5, než jsme mohli někam jet, už se mu zase nechtělo.. :( (a to měl dopoledne v telefonu silný řeči, že mě vezme do bazénu nebo na večeři, ať si rozmyslím, co chci, ale pak to dopadlo jinak, protože přijel o 3 hoďky dýl než měl, a to nám zakazilo náladu, dneska slíbil přijet fakt brzy :-)
Tak uvidíme.. Jo a ty stolní hry, na to ho neutahnu, teď asi ne, to zase hrajeme, když tu mám neteře.. a já bych něco takovýho, abych se dostala taky ven, z baráku :-)

In reply to by Jadyrko

právě že nevědi, že jsem těhu. chtěla jsem s roznášením novinky počkat alespoň ještě měsíc, kdyby se něco stalo, ale manžel je slepičí prdýlka a už to rozkecal, tak nemůžu mojí rodinu nechat pozadu, že?
A co romantická procházka do lesa - na houby, za zviřátkama, ale teda dneska bych dobrovolně ven nevylezla- prší, fouká a je zima...brrrr. i když provětrat se člověk musí

In reply to by Tesa

To je to, venku je mokro :( takže lesík asi ne, navíc, můj manžílek dělá v lese, takže přijde zase hrozně promrzlej :( tak by asi myslel, že jsem zešílela, kdybych ho chtěla tahnout zpátky do lesa,.. ale v létě, nebo když je teplo, tak máme období, že jsme tam pečený vařený :-)
Tak to budete mít opravdu veselou návštěvu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka