EPILACE :)

29.10.2012

Zdravím,
chtěla bych se Vás zeptat, zda některá z vás má zkušenost s epilací (laserové odstranění chloupků ) ...? Byly jste s tím spokojené ? Přestaly vám chloupky růst? Na jak dlouho jste měly klid? A popřípadě, které partie jste si nechaly udělat ?
Já jsem byla v pátek na prvním ošetření. Koupila jsem si poukaz na celé tělo . Takže klasika ( podpaží , intimní partie, třísla a lýtka. Zatím je to samozřejmě k nepoznání, ale jsem zvědavá na finální výsledek . :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ještě bych se ráda zeptala ... Jak už jsem psala níž, tak bychom se od ledna chtěli snažit o druhé dítko. A já mám jít na konci února ještě na jednu epilaci , což úplně čistě teoreticky bych mohla být v 5tt. Je tu někdo kdo opravdu ví jestli to může mimčo ohrozit ? Nějaké odbornější vysvětlení ???

můžu se zeptat, jaká je to konkrétně epilace, nebo jakým přístrojem? Já byla na epilaci IPL Ariane, ale nestihla jsem všechna ošetření, otěhotněla jsem a teď ještě kojím. Ta cena mě teda dostala, ikdyž píšeš, že to máš přes slevomat. Mě to vyšlo o dost dráž. :00:

ahoj, celé tělo, to znamená co jsi napsala, nebo k tomu patří i obličej, ruce atd. Nebo ty jsi si nechala ošetřit jen tyhle místa a mohla by jsi i další? Uvažuju, že bych si to koupila, ale chtěla bych ještě víc míst ošetřit, tak nevím, když si to zakoupím, co vše spadá na celé tělo. A nevíš, jestli když bych tam přijela s cca ročním prckem, jestli je tam třeba nějakej koutek pro něj?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když jsem se ptala přímo té paní co mi to dělala na účinnost, tak prý to vydrží 5-6let. Kdo má tmavší pigment tak ani 6 ošetření není 100%. Prý jí opravdu spousta chloupků přestala růst, ale nekteré jen při růstu zpomalily. Holení např.do plavek 1x za týden.

Dostala jsem od manžela poukazy na intimní partie a podpaží, časem bych chtěla ještě nohy... jsem zvědavá na zkušenosti dalších holek :-)

Kamarádka si takhle koupila taky poukaz, jezdila do Prahy (80 km) na 7 ošetření. Je hodně tmavá, rostou jí hodně silné chloupky. Poukaz koupila před létem, musela ho vybrat do září a měla jedno ošetření na měsíc, takže během léta nesměla vůbec na slunce, což nevěděla, jinak by se jí udělaly jizvičky. První ošetření nebylo znát, při druhém už se jí dělaly mapy, jak některé chloupky vypadávaly. A tak to zůstalo až do konce. Zůstala chlupatá. V salonu asi věděly, že je průšvih, tak jí přidaly na intenzitě a doslova jí popálily. Měla místy kůži červenou, měla jakoby vypouklé pihy. To bylo při šestém ošetření. Na její brek a vyžadování, a´t to ztlumí, nepřestaly. Na sedmém ošetření nebyla, už měla strach. Nereklamovala to. Já bych s nima asi zatočila:-) Buď bych chtěla další lekce, ale při stejné intenzitě, nebo vrátit peníze. :a:

In reply to by lucius.lucik

Tak to je kruťárna. Já jsem spíše světlý typ. Tak to bych si též nenechala líbit. Já to mám pouze na 5ošetření. To , že se pak nesmí na sluníčko bylo napsané hned na tom poukazu. Já jezdím do Ostravy , protože tam dálkově studuji a přístup personálu mohu jen chválit . Teď ještě stále špekuluji nad tím , že bychom se od půlky ledna chtěli pokoušet o druhé dítko a mě vychází ještě jedno ošetření na konec února . Samozřejmě v pokynech je těhotenství bráno jako kontraindikace, ale co jsem si kde přečetla , tak to škodlivé není . Sichrují se všude ..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky