nový mobil --- dotykáč nebo klasika??

25.10.2012

ahoj moc to sem nepatří, ale už pár dní se s chlapem patlem ve výberu mobilu, čtem recenze a samo taky hledíme na cenu atd.
Zatím se mi hodn líbí http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-u/recenze/

ale zajímalo by mě kdo máte dotykáč jestli byste raději zpátky na klasiu nebo je to prostě super, já měla doted obyč telefon a ted bych ráda dotykový
Díky za názory :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Arutha

chlap ma xperii S, já xperii Mini a spokojenost, teda u chlapa až moc velká, nechce se od mobilu odlepit, má tam od navigace, jízdních řádů, elektronické čtečky knih, internetbanking, asi tak milion aplikací :///: , já mám tu mini a taky super, i sms se mi na ní píší dobře je to o zvyku....

Já mám samsung galaxy s3.Výbornej. Předtím iphone ale s tím jsem nebyla spokojena jako s tímto. Jinak ty asi koukás po levnějším a to bych možná koukám po nějakým htc.Ale ta xperia ttaky není zlá.Já už bych normální klávesnici nechtěla.I když mám tu blackberry a tím se píše skvěle.

Ahojky,
mám HTC ONE X a jsem s ním moc spokojená. S iPhonem se to nedá srovnat. Nějak jsme s nesedli.
Mám velký displej, za což jsem ráda, konečně taky něco vidím, spoustu aplikací užitečných zadarmo, aktuální přehled o dopravě, počasí, dění ve světě, zprávy, por uce baterku, kvalitní fotoaparát, že zrcadlovku už moc nevytahuju :s: a nabíjím ho klidně i každý třetí den, když na něm ve volných chvílích nedělám kraviny. :///:

teď jsem si pořizovala mobil a dotykáč sami nedoporučili. že jsou s tím prý dost problémy...

ahojky můžu s klidným svědomím říct.ŠMARJÁÁÁÁ NÉÉÉÉÉ!!! kamarádka má xperiu a furt je s tím nějaký problém a jestli jsi zvyklá hodně smskovat budeš nadávat jak špaček. já už měla klasiku,vysouvací,vyklápěcí,dotykový a ted mám napůl dotykáč Nokiu E6 a jsem naprosto unešena. je to ten typ se všema tlačítkama. sice byl dražší,ale doufám,že o to dýl vydrží. dotykáč už nikdy :00:

Já mám SE Xperia Ray, byla to poměrně jednorázová vysoká investice, nicméně myslim si, že se vyplatila, mám ho přes půl roku, žádný problémy, má to wifi, na net se připojíš teda kdekoliv. Neměnila bych. Ano, je pravda, že nabíjím telefon skoro ob dva dny, ale neni to proto, že je to dotykáč, je to proto, že se na androidu vytváří závislost :-D Navíc tyhle telefony mají tzv. "obchod play", kde si můžeš stáhnout různý aplikace, spoustu je jich zadarmo, některý stojí pár korun a myslim, že je to dost užitečná záležitost.
PS. Manžel má od tý samý značky Xperia ARC, je to sice mobil, co stojí 10 tisíc (nebo stával ještě nedávno), ale taky maximálně spokojenej - a to byl odpůrce dotykáčů :-D

In reply to by kporsch

chlap si taky kupuje nějakej za 10tisíc no jenže on ho potřebuje k práci, je programátor a vyvíjí na něm aplikace, ale já ho potřebuju tzv. na obyč použití, tak já myslím že i ten xperia u je dost drahý, jenže ty levné měly blbé recenze a zas ušetřit a koupit šmejda, to je na nic, chlap si prvně na to programování koupil nějakej za 2000kč s androidem a má ho rok a furt se seká a navíc nejde vůec slyšet když mluví, no zmetek gs smart

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Blackberry má bratr ale j bych ho teda nechtla,tlaítka jsou tak pro dětské prstíky a celkově se v tom telefonů nemůžu zorientovat..já mám Samsung S5260 a docel dobrý akorat že ho musím každou chvíli nabíjet,před tím jsem měla S5230 ale ten neměl wifi tak jsem ho vyměnila za ten co mám,až mi doslouží tak jdu do samsung galaxy S3 ten je úžasnej :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka