ach ta školka

19.10.2012

Ahoj holky, chci se zaptat, jak jsou na tom vaše děti ve školce, co letos začaly chodit, už jsou zvyklé? My máme 4,5 letého kluka, a v září začal chodit do školky. První týden byl nadšený, býval tam do 3 hodin, další týden už byl trochu horší, začal vymýšlet, že tam nechce spávat - on je od mala nespavec, od 1,5 roku odpol nespává a tak se ve školce přes spaní nudí (je dost akční i ležet mu vadí)pak byl týden nemocný a od té doby děs a hrůza, ráno řve a je to čím dál horší, začala jsem ho vyzvedávat po obědě, zdálo se, ža takto to půjde, i dkyž nejsem nadšená ho vyzvedávat na oběd - vozím ho do 5 km vzdálené vesnice(u nás školka není)tak je to doslova honička. Dnes se vzbudil 6.10, 7.30 jezdíme do školky, celou dobu probrečel, že nikam nejde, pak že mám přijít na oběd, no pořád něco, ve školce taky přečel ještě v 8 hod, ted nevím co dělá. Učitelka říkala, že je to divné, že si ani s dětmi poslední dny nehraje. Co byste dělaly? Udělala jsem chybu, že jsem ho začala brávat na oběd a polevila? Jsem z toho už na nervy, už měsíc jen řve, nemám už na to nervy, nejradši bych ho nechala doma, jsem doma s 2 letou dcerou. Ale za rok půjde do školky tam či tak navím i holka, tak nevím co pak bude? Máte některá podobnou zkušenost nebo radu? Děkuji kdo jste měli sílu to celé přečíst, jsem už fakt strašně smutná, na druhou stranu naštvaná ... nevím co dělat

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nevím jestli ti poradím, ale u nás to bylo to samé.Dcera první týden nadšená a druhý týden začalo peklo.Dokonce mi po nocích zvracela že do školky nepůjde.To jsem ji teda nechala asi 4 dny doma.Nakonec se po 14 dnech zklidnila.Dali jsme jí její oblíbenou hračku, že tam bude s ní,aby tam nebyla sama a to zabralo.Nakonec zjistila,že je tam větší zábava než s mamkou a mladší sestrou doma. :-)
My jsme třeba přišli na to, že to bylo učitelkou.Po prvním týdnu se na ráno vyměnily a dcera byla zvyklá na tu první a za druhou nechtěla, tak ji prostě vzala a už to bylo,řev, řev, řev.Po delším rozhovoru s malou jsem zjistila, že jí vadily učitelčiny vlasy.Nikoho s kudrnatýma dlouhýma vlasama neznala a viděla v ní čarodějnici z pohádek. :-) Přitom učitelka je opravdu hodná a příjemná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky