Nechutenství, nevolnosti... už nemůžu!

22.10.2012

Já už vážně nemůžu! Dneska jsem 10+6 a mám pocit, že pomalu umírám. Vyčerpaná, hladová, znechucená, pozvracená, nemožná, neschopná.... hrozná! Nevolnosti mám asi od 5tého nebo 6tého týdne, ale vždy to bylo zvladatelné. Něco malýho a je to v cajku. Pak mi bylo natolik dobře, že jsem se bála, jestli vlastně nění něco špatně... A hle už se asi 2týdny nejsem schopná vůbec najíst. Ze všeho na co JEN pomyslím je mi blivno, až mi to navalí a já si aspoň brknu a to si jen vybavím nějaké jídlo... i teď se mi zvedá žaludek. Když už najdu něco co mi nevyvolává zvracení a trochu toho s ním (půl jabka třeba...) tak je mi potom tak zle, že musím ležet, jinak bych letěla na záchod zvracet. Občas pomůže sklenice mléka, ale občas pomůže tak opačně a jde to ven rychleji. Když nejím nic, mám křeče v břiše a furt se mi tak hnusně brká. Když jim po malých troškách, je to lepší, ale furt se musím zdržovat v okolí záchodu. Už nejsem schopná ani v klidu vařit, všechno příšerně smrdí. Obzvlášť kuře, to je nejhorší, to nemůžu ani otevřít lednici, když tam nějaké je. Jídlo malýmu dělám s kapesníkem na nose. A stejnak ho pak krmí manžel a když není doma, tam kolikrát uteču a pak si dám kýbl k nohám... Jsem z toho už fakt flustrovaná,protože mám pocit, že nedokážu nic dělat... stala se ze mě chodící nechuť a nevolnost. Jsem neschopná matka... Velmi vyjmečně je mi trochu dobře a jsem schopná si užít i jezení, ale je to skoro jako státní svátek. Nemůžu ani ty lízátka nebo zázvor... je mi z něj nablití jen na něj pomyslím. Už jsem zhubla z 67kilo na 62 za necelé 4týdny....

ahoj.. já jsem 10+4 a mě vubec nic není :00: až se bojím že není něco v porádku :?
Tobě přeji at se ti udělá brzy lépe :a:

Ahojky, jsem ráda, že jsi to tady napsala.. cítím se úplně stejně :( jsem teda teprve v 9 týdnu, a když si představím, že mě to čeká ještě několik měsíců, je mi ještě hůř.. já trpím teda na pálení žáhy, takže je mi na zvracení 24 hodin denně, i v noci, což je nejhorší.. :( naštěstí zatím jím, i když není to nic moc.. u mě to ještě teda nedošlo do toho stádia, že bych nemohla cítit jídlo, zatím vařím, ale to teprve příjde.. naštěstí toto těhotenství je můj doma, to minulé probíhalo na chlup stejně, jen s rozdílem, že byl chlap doma jen o víkendu, a to teprv byl mazec.. nebyla jsem schopná slézt z postele a ani si vzít rohlík, takže byly dny, kdy jsem i několik dní za sebou nesnědla vůbec nic.. hnus.. teď se tady o mě stará tchýně i chlap, takže v tomhle jsem spokojená :)
Musíme všechny věřit, že to přejde co nejdřív, i když u mě je to nereálný, kvůli tomu, že se mi nedovírá jícen, takže mě pokud neberu prášky (což v těhotenství nemůžu) je zle pořád.. už to trvá několik let..

Ahoj, to pises o me? Jsem na tom stejne jako ty. Pozrit jidlo je nadlidsky vykon! Dneska jsem to rikala Dr. (jenze to byla neznama dotorka,co necekane zastupovala meho Dr. a tak mi nechtela nic napsat). Jen mi rekla,ze by to chtelo klid :D bez fyzicke namahy a at si koupim vitamin B6 a brat 4 tablety denne Jsem zvedava,zda to bude mit ucinek.

Pokud věříš homeopatii - mám tu zrovna brožurku pro nastávající maminy - Sepia Officinalis 15CH: pomáhá při těhotenské nevolnosti, zvracení po jídle a přecitlivělosti na zápach jídla. Užívá se 5 granulí ráno nalačno, dávku lze během dne zopakovat třikrát.
Cocculine - obecně na jakýkoli druh nevolnosti - vhodný jako první pomoc - 1 tbl rozpustit v čistých ústech podle rytmu nevolnosti až do úlevy, maximálně 6 tbl. denně.
Jo a je tu taky uvedeno: " V případě, že nedochází během léčby k úlevě, je možné po konzultaci s lékařem homeopatem vybrat intenzivnější homeopatickou léčbu. Pokud jsou však nevolnosti prudké, vyčerpávající a vedou k dehydrataci, je třeba neprodleně kontaktovat lékaře!"

ahoj taky sem ted 11tt a musím říct že takový problémy co ty teda nemám.ikdyž blůivno je mi taky denně, ale ne tak moc, mě pomůže když si dycky lehnu a počkám než to přejde...takže většinu dne ležím nebo sedím u pc...taky moc nemůžu jíst někdy za den sním strašně málo a někdy zas hodně a pak je mi taky z toho špatně :-) ale zatím sem teda ani jednou neblila...řekni to dr. on ti třeba na to něco napíše. ten můj mi říkal že kdyby mi bylo hodně blbě že by mi na to něco předepsal že na to jsou nějaký léky..ale nevím to by ses musela zeptat toho svého co on by ti na to dal...nejslpší je fakt ležet a to přejde :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka