Oblačný pozdrav

25.04.2008

Ahoj holčiny :)
tak jsem byla u pana doktora na prohlídce :) za měsíc jsem přibrala 1 kg, tlak pořád optimální (125/70), výška fundu 26 cm, otoky žádné a příští týden nás budu objednávat na 3D ultrazvuk, kde se možná už dozvíme, co vlastně v tom bříšku kope :)
A bavili jsme se o tom, jestli by mi doporučil zítřejší cestu k Novým mlýnům. Tak vzhledem ke stavu prý ne, ale zakázat mi to nemůže. Jde hlavně o cestu po D1 a od Jihlavy ten příšerný povrch. Nejprve jsem mužovi říkala, že teda nepojedeme, ale přejet auto mě může i tady v MB na přechodu. A když jsem jela do práce, málem mě na kruháči srazil starej dědek a na přechodu, když jsem šla k autu na mě troubilo svatební auto, co jako je zdržuju (teda já se taky vdávala, ale nemusela jsem na sebe takhle upozorňovat :) ).
Takže jsem následně volala Honzovi, že zítra pojedeme, protože riziko je dneska všude.
A vy taky na sebe dávejte pozor, hlavně si dávejte pozor na srážku s blbcem :00:

Ahoj Lenko, řešila jsem ten samý problém, příští týden jedeme s přítelem do Českého Krumlova na romantický výlet ve dvou, náš poslední:) Speciálně jsem se na to ptala doktora protože to máme přes půl republiky a pojedeme zhruba čtyři hodiny a cesta bude celkem náročná, já jsem teď 33. týden a chtěla jsem mít jistotu jestli se už třeba neblížíme, jen tak čistě náhodou, k porodu nebo tak něco a doktor mi řekl že po zdravotní stránce je vše o.k. takže nevidí jedinej důvod proč si výlet neudělat. Pravdou je, že stát se Ti může cokoli když třeba půjdeš pro rohlíky do sámošky v MB a nic s tím neuděláš, na blba natrefíš kdekoli, takže přeju hezký výlet:)

In reply to by klarik

Děkuju za názor :) já jsem se na to právě ptala i kamarádky, jestli taky jezdila s velkým břichem na výlety a taky párkrát vyrazili. To bysme pak museli žít ve zlatý klícce, že? přeju vám hezký víkend :) Lenka

Tak si víkend užijte a hlavně opatrně a v pořádku se zase vraťte. My jedeme v sobotu do Úherců a možná to vezmeme i přes Boleslav. Tak se měj a hezký víkend.

Ahoooj Leni!!!!!!!! Zdravím do Boleslavi :-)
Tak až pojedete k těm Novým Mlýnům, tak až projedete kolem Pohořelic - mávat na levou stranu. Je tam vesnička a v té bydlí můj děda :-) Užijte si to !!! a hlavně opatrně :-)
je pravda, že nebezpečno je všude. Na přechodu tě div nesrazí, v obchodě neutlučou košíkama... a je fuk, jestli jsi 2 km od domu, nebo 200. Takže ruce, kabelku, tašku před bříško, lokty pěkně zostra od těla a huráááá do ulic :-)
jo a blbce dneska asi nepotkám, protože dneska nehodlám vystrčit nos ze dveří :s:

In reply to by Boža

Ahoj Boženko :) Pohořelice si budu pamatovat :) ani se Ti nedivím, že nevystrčíš nos z domu, jestli u vás prší. Tady už teda konečně přestalo, ale je tak divně a asi to způsobuje černý skvrny na mozku těch divnejch lidí venku :)
A jak se máte vy? Co Mareček? Dává o sobě pořádně vědět? A co holky? Náš prcek si vymyslel novou zábavu, kope pod žebra a jak se mi ta břišní stěna natahuje, tak už to je docela cítit a nikdy bych nevěřila, že je možný lechtat mě i zevnitř :s: Lenka

In reply to by LenkazMB

Už neprší, ale je ošklivo. Fouká, je zamračeno a občas spadne pár kapek.
Mareček o sobě dává vědět, až to bolí :-) je až neuvěřitelný, jaký dokáže udělat boule. Jinak se cpe, kam nemá. K tomu mi tvrdne bříško a bolí :-( Tak máme od pana doktora nařízený klidový režim. cpem se magnézkem, vitamínkama, banánkama v čokoládě a neděláme skoro nic. Měla jsem tenhle týden doma Marka, tak jsem si užívala lenory. Ale teď tu mám takový haldy prádla na žehlení, že se stydím. jen jsem to cpala do pračky a rodinka věšela a sbírala.

In reply to by Boža

Tak to mi je líto, že bolí bříško :( hlavně jestli se Mareček necpe k východu, to mu musíš zatrhnout. Vyřiď mu, že na to má ještě času dost ;)
mě taky dneska čeká žehlení, ale musím říct, že žehlení mě baví, tak to nebude tak bolet :s: Honza bude v hospodě, aspoň se budu moct koukat na co budu chtít :)
Včera Honza přivezl postýlku a já už se tak těším až na ni začnu šít. Stejně není nad to, udělat si všechno podle sebe :)
Lenka

Ahoj Leni, tak buďte opatrní, ale je pravda, že mám stejné zkušenosti co se týče toho chození po městě a jak se řidiči chovají.Hezký víkend :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky