Rychlá pomoc

11.10.2012

Holky poradíte mi,jak rychle pomoc tý mojí prdelce,když už 4 nebo 5 dní nekakala a teď mi tu tlačí a pořád jí to vylejzá a zalejzá?? :'( Už nevim hlavně z čeho to má a proč :'( Dá se to nějak zjistit nějakym vyšetřenim??Začla jí zácpa co jsme začli s příkrmama a to je běžně kakání po 4-5 dnech :'( Tak jsem jí příkrmy úplně přestala dávat a pořád nekadí:( Už si ani nepamatuju kdy měla normální "vajíčka" :'( Jen tuhý bobky 1-2x tejdně :(nepomáhá nám nic, švestkovou šťávu do ní nedostanu, masírování zadečku nepomáhá :'( Strašně u toho trpí a brečí a pořád jí to zalejzá, má už úplně červenej zadeček :( i jí nahřejvám bříško, už si fakt nevim rady :( Máme Sunar Nutra defense-ale už cca 4 měsíce a je nám 6 měsíců.. Je možný, že jí zničeho nic nesed?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Zorka

Ahooj,děkuju za optání ;) :h: Ale ještě jsme tam nebyli. V pátek už tam odpoledne nebyli, tak musíme v pondělí :) Příkrmy jí dávám s kousíčkem máslíčka, přimíchávám švestk.přesnídávku a trošku mlíčka aby jí to chutnalo a od soboty už jsme měli 2x příkrm a dobrý, jen prostě nekaká :( A pití.. Tak tam jsem "objevila" velkej problém, vážně vůbec nepije:( Takže jí dávám celej den každou cca půl hodinu čajík po lžičkách (fenyklovej), tak snad si na to piití zvykne a bude pak pít bez problému i z lahvičky..

In reply to by Lucinka Sisinka

Já si myslím že v tom pití bude kámen úrazu. V nedávné diskusi tady na webu jsem četla problém s pitím a dotyčná maminka tam psala že pití miminku podává takovou tubičkou (jakoby stříkačkou)od léků - podávají se tím tekuté sirupky na horečku apod - no koukám že ti to tu taky jedna maminka už napsala :). Zkus ještě dát lžičku pití za každým soustem zeleninky. Jo a zkus třeba i ten hrneček od půl roku - já ho malému sem tam dávám jestli už se z něj nenapije - dřív ho vůbec nevzal do pusy, teď už se z něj i jednou napil ale nějak ho moc nenadchl, tak to zatím jen tak zkouším, ale každé mimi je jiné. No snad si zvykne prďolka aby to šlo líp ven :a: . Jo ještě mě napadá ten odvar z vloček jak ti holky radili přimíchat do obídka - jakoby tím ten obídek naředit? Hodně zdaru a pevné nervy holky :€s€: . Zase napiš pokroky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ha vlastně kecám - prvně úplně na začátku jsem tak tři dny dávala jen jednu zeleninku aby se po ní např. neosypal a od té doby to dávám dokupy. V tvém případě když už jste příkrmy papali a jste na vše zvyklí jen chce spíš kupovaný a ty chceš domácí tak bych vzala něco kupovaného a smíchala např. s doma udělaným bramborem nebo mrkví aby si na domácí zvykala postupně. Nechala si uděláno na dva dny a zbytek zamrazila. I kdyby to nechtěla, časem to můžeš rozmrazit a zkusit jí to znova dát a třebas už to bude papat. Malej teda často nespolupracuje, ale dokud se netváří že blinká což znamená fakt dost tak mu to tam láduju a hotovo :). Je to totiž kulíšek malej vyčůranej :).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka