Muzu Balkanský sýr?

25.04.2008

Ahoj zeny:o) mam hroznej chut na sopak.Ale prej se v tehu nemuzou naky syry,a ja nevim jaky:o(
Muzu tedy balkan?Dekuju.

Ahoj Cattly!já jsem na ten šopák dostala tuhle taky obrovskou chut :hu: Taky jsem si ho musela udělat a byl výbornej! :a\|: :a\|: :a: papa Lenka

Já balkán jím normálně....a vůbec všechno. Copak je na tom napsáno: Není vhodné pro těhotné? Myslím, že se to moc přehání. Když jsem rodila před 16ti a 11 ti lety, nikdo neřešil, co se smí a nesmí jíst, nikde se nic nepsalo a nevědělo. Děti se rodily zdravější víc než dneska, kdy se každej přehnaně sleduje....

In reply to by Cattly

Taky si to myslím...vždycky s něčím přijdou, co se jim zrovna hodí. Podle mě jsou to nesmysly. Na co mám chuť, to si dám. Tělo samo ví, co je pro něj dobré. :-)

Já se nebojím ničeho.... a nikdy jsem neřešila, co se smí a co né. Např. balkán by mě nenapadl, že se nesmí. Podle mě si ho můžeš dát v klidu.

Ahoj, taky jsem se balkánu v těhu bála, ale holky mě tu ujistily, že si ho dát klidně můžu...tak jsem ho papala o sto šest... :a\|: Tak si ho taky dej...dobrou chuť

In reply to by mona80

Ahojky, trošku tě poopravím, plísňové sýry nejsou zrající. Zrající sýry jsou například olomoucké s., romadur, atd... a ty bych naopak si myslím doporučila, protože jsou málo tučné a obsahují hodně bílkovin.
Ale co se týče mě, jím i to co někdo nedoporučuje, protože to strašně miluju! Jako například játrovou paštiku a játra. A nic mi to nedělá, není snad v těhotenství nic horšího než mít na něco šílenou chuť a nedat si to, protože někdo támhle řekl, že to není zdravé.
Nás ve škole učili, že pokud člověk má dobrý zdravotní stav, je nejlepší dieta to co mu chutná a má rád. Zvláště pak v těhotenství.

In reply to by Meduzka

Tak zrající to teda nejsou...ale myslím hermelín...můj nejoblíbenější sýr.. ://:
O tom mi doktorka řekla,že nejčastěji vyvolává alergické reakce,právě kvůli
tomu povrchu co má.....děti aspoň do šesti let,že by ho neměli a v těhotenství taky
moc ne....Tak já sem silný alergik a malá taky,takže se mu vyhýbáme!páá :a: :a: :a:

In reply to by mona80

To je ten zdravotní stav. Ty kdy jsi silný alergik, tak to už může být něco jiného, ale také záleží jestli jsi alergická na přírodu (pyl, prach, roztoče,...) nebo potraviny. ;-)

In reply to by Meduzka

no a romadur-ten muzu taky:o)))Ja syry nak nejdela,ale posledni tydny-co jsem tehu nic jinyho nechci.Vlastne jo jeste maso!!!!
A to sem byla driv ziva jen na sladkym. :o)) Tak dik.Klido si ho dam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka