Úplněk

25.10.2007

Čau maminy, k zítřejšímu dni vám přeji, aby se narodilo co nejvíc vytoužených a hlavně zdravých miminek a dejte o sobě vědět:-))))))))))))))))))))))
Mně hrozí maximálně to, že budu víc kecat ze spaní 8-), teda doufám....

In reply to by Kristina (neověřeno)

Ahoj Kristi, já jsem prvorodička, takže spíš doufám , že mi tam prcek vydrží až do ledna, mrzelo by mě, kdyby musel Honza přes svátky zůstat doma sám:-(
Jinak mám přímo ukázkové bezproblémové těhotenství... jasně záda mě bolívají a do schodů se taky zadýchám(bydlíme ve 4.patře bez výtahu), ale jinak je to super. Na konci května jsem se stala paní učitelkou, ale už jsem věděla, že jsem těhu, takže jsem si práci nesháněla,ale svoji brigádu-masáže jsem změnila na hlavní pracovní poměr, aby byly nějaký penízky. s masážemi jsem skončila minulý měsíc... bylo to dost fyzicky náročné a doktorka mi to už nedoporučovala, takže teď jen čekám až se nám ten koblížek podívá na svět:-)
Věřím ti, že tě ta práce hodně zmáhá, já jsem teď líná ráno vylézt z postele, natož jít do práce a obstarat prcka.
Nechali jste si říct, co to bude? a co máte první? My máme překvápko. Takže Ti přeju, aby Vám Ježíšek přinesl to štěstíčko o něco dřív:-)))

ty ji tajný agent, co ? Koukala jsem na tvůj profil a máš 19dní termín přede mnou... Jak se cítíš ? Už jsi byla na UZ po 30týdnu ? papa

In reply to by Janini

Dneska jsem byla v poradně a měla jsem to slíííííbené, (už jsem to tu psala), ale doktorce vyhořel UZ- prostě smůla a já se tak těšila, tak prý až za 3 týdny.
Mimi o sobě dává hooodně vědět,takže můžu být klidná. Taky jsem se mrkla k tobě a koukám, že už jednu berušku doma máš. Nechali jste si prozradit, co to bude? My budeme mít překvápko:-)

In reply to by Ajka007

při prvním to bylo překvapení, každý kdo mě viděl, tak říkal, že tobude kluk jak vyšitý, ale já v jsem moooc přála holčičku. Manžel ješt před porodem říkal, že budu zklamaná, že to bude kluk, ale já jsem na porodním sála slyšel venku vrány a pak se Eliška narodila :).Ted jsme se ani nemuseli ptát co to bude, šlo to pěkně vidět, ale na 100% jsi nejsem jistá, i když doktorka říkala, že to vypadá .... Je to tajemství, a aby se vyplnilo, nesmíme to prozradit ... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky