Bolení

25.04.2008

Tak dneska se mi to nějak honí v břiše a není to mimi, už od rána jsem byla dvakrát na záchodě a nějak se mi to honí ve střevech a můžu říct, že na zácpu rohodně netrpím. Ach jo, to je trápení. Navíc tady v práci jsou samý marodi, kolega z kanceláře přijel do práce s tím, že doma ve čtyři ráno zvracel :sick: a je mu blbě, ale je tady :spid: Paní z účtárny přijela s tím, že má zánět hrtanu a dostala antibiotika, taky je v práci :spid: No hrůza. Doufám, že nic nechytnu. :00:

Otázkou je, co je lepší, jestli mít zácpu nebo na ní netrpět :n: . Ale je mi Tě líto. Snad to brzy přejdeš a nebudeš marodit. Od kolegů je to docela bezohledný, že chodí do práce mezi těhotné a jsou přitom nemocní. Možná by bylo lepší, kdybys dneska odešla z práce dřív.

In reply to by Peťule84

To taky nevím, jestli je lepší mít zácpu nebo naopak, ale zase se aspoň pročistím :-) Musím hledat nějaké pozitivum. Teď jsou všichni na poradě, tak tu je kllídek. Teď už to asi nezachráním, když už jsme tady od 6 hodin ve společné kanceláři, tak budu doufat, že mě to mine.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka