Hezké ráno přeji

25.04.2008

Tak jakpak jste se vyspaly? Já dobře, jen jsem se nějak budila, bolel mě podbřišek, asi jsme to večer přepískli s miliskováním :c: Dneska je taaaaaaaaaaaaaaak ošklivo tak sizalezu dozadu a budu se snažit šít, abych to zase neprokecala tady, jak je dobrým zvykem :s: Tak doufám, že mimi nebude chctít jít ven o víkendu, ale že si pěkně počká na pondělí :||): Jinak dneska nic nedělám, akorát dám upéct chlebík, jsem koukala, že nám zase došel, by mě zajímalo, kam to mizí :s:

Ahojik Alenko tak ja spala dobre i kdyz jsem se budila kvuli ty ryme ale vzdycky jsem hnedka usla.Jinak u nas to snad vypada nadejne a bude sviti slunicko tak jenom doufam ze to vydrzi cely den.No tak treba uz pujde mimisek ven kdyz jste se vcera miliskovali :one:

In reply to by blondyna

No to néééééé právě, to jsme nechtěli, pěkně až v týdnu, ještě tenhle víkend aby zůstalo v bříšku, je mi od úterka tak bezvadně, že ani nemám pocit, že mám břicho, i když ho samozřejmě mám, tak jsem zvědavá. Včera jsem asi po roce a půl potkala jednu známou, tak koukala jako puk a pak ještě víc, když jsem jí řekla,že v pondělí mám termín :s: Copakbudeš dneska dělat?

In reply to by Alenka

jo to mi povidej ja byla nimuly tyden u znamy a ta mi rika uz ma tedka rodit vid a ja jo za 10dni a ona no tak to bych do tebe teda vubec nerekla :s: A kdyz jsem byla v 8mesici tak mi rikali ze vypadam na 6.No tak chvilku budu tady s vama pak pobezim na ozvy rovnou se mrknu na mrnouska ktery se narodil ve stredu kamocce.A pak pujdu domu.Ale tedka uz se jdu najist mam desny hladik :hu:

In reply to by Alenka

No tak jsem se :a\|: a mam jeste :hu: takze si asi budu muset jit jeste neco udelat :00: Je pravda ze mam nahore 20kilo ale postavu mam skoro stejnou jako pred 2rokama takze to jediny me uklidnu.A hlavne se budu snazit to pak dat vsechno dolu abych vypadala jako pred tehu.Tak snad se mi to povede :dance:

In reply to by Alenka

No to si budeme urcite drzet palecky.Treba budeme mit brisko po porodu jako Sharane ta mela taky hodne malicky brisko pred porodem a tedka tam nema nic.No tak ja mam jedinou vyhodu bydlime v 5patre bez vytahu takze vsechno budu muset nosit v rukach tak to pujdou kilecka dolu sami :one:

In reply to by blondyna

Tak to ti nezávidím, my jsme hned v přízemí, ještě že tak, jinak bychtaky lítala po schodech, bojím se výtahů, čím starší tím horší a tady je teda megastarý ... V novém dokonce i s někým zvládnu jet. No já se bohužel nemůžu pochlubit, že bych před těhu neměla trochu bříško :( Tak uvidíme, prý stejně nejlepší jsou dlouhé procházky takovým normálním tempem a ještě k tomu kočár ;)

In reply to by Alenka

tak ja se nejvic tesim az nam dopadne baracek a budeme moc uz byt ve svym.protoze tady se to vazne neda :00: Mame tady desnou sousedku ktera se vecne jenom vychlubuje co udelala a ze ja tedka ani nestiram ... no vcera mi zase hla zluci pi.. jedna.Je to nejvetsi drbna v baraku porad jenom kazdyho pomlouva no proste hruza :00: :00:

In reply to by blondyna

Tak to já čuměla, nedávno na nás byl úklid takový ten větší, se schodama před barákem a tak (jinak na chodbě neuklízím, a nikdo si nestěžoval zatím, ani nevím, jestli se to nějak uklízí, nikdo nic neříkal) a přišla sousedka, že abych se podepsala, že jsem uklidila, že to za mě uklidila, abych nemusla s tím břichem, Jinak to je děsná bába, jen sedí na balkoně nebo za oknem a šmíruje co se kde pohne...

In reply to by Alenka

No ale vem si jo tak co jsem tehu tak vubec nevytiram protoze se mi u toho hodne motala hlava.Tak nam baba nevytirala nasi pulku ale jenom co se dozvedela ze jsem tehu tak najednou zacala bejt strasne aktivni a uz nam uklizi nasi pulku ale pak vyklada majitelce ze neuklizim pritom se ji o to nikdo neprosil!!!A majitekla ji rika no co chcete kdyz ma brisko a chlapy ty to prece nedelaj!!Tak jsem rada ze ji takhle utrela.Ale ja jsem rikala ze jakmile budu moct tak si budu stirat jenom to svoje a na ni se zhluboka... at pak nemusi zase vykladat jak nam musi vytirat....

In reply to by blondyna

Tak to je teda kráva :s: No ale co, nic si z ní nedělej, všude jsou nějkaké prudilky .... A přesně, chlapi tohle nedělají. LAeš ještě tak povysává, ale vytírat si musím sama, máme doma dlažbu , navíc světlou a je na ní vidět každý flek hnedka ale mě to tak nebaví ;)

tobe taky preju krasne rano, u na ve vychodich Cechach je zatim slunecny, tak uvidime co se z toho vyklube. se sitim to neprehanej at nas nezanedbas :) papik :a:

In reply to by lulisek

No to právě jsem měla v úmyslu, jak jsem doma, tak tu dokážu prosedět celé dopoledne a pak narychlo něco dělám, tak jsem myslela, že si to vypnu, že budu dělat, že nejde net a bude ... Jelikož nejsem zdatná švadlena, v úterý jsem si to pěkně našpendlíčkovala a včera jsem si uvědomila, že je to blbost, že mi tam něco chybí a kdesi cosi, tak v podstatě nemám nic :s: Ale mám na to víkend ;) Tady po sluníčku ani známky a vypadá to že asi ani nebude, no uvidíme uvidíme. A copak budeš dělat ty?

In reply to by Alenka

cekam co prijde... zatim jsme jenom smrkali... to delam velice nerada! neumim si predstavit jak odsavam miminku holuby z nosu, je mi spatne uz jen z te predstavy :jawdrop: no vsechny to zvladly, budu muset i ja...

In reply to by lulisek

Tak doufej, že mimi nebude mít rýmu a že bude stačit, když mu nosánev vytřeš smotanou buničinou nebo tou tyčinkou, já v to doufám taky. Já teda teď mám nějaku rýmičku, už pár dní a manžel je z toho na nervy trošku, protože s tou rýmkou lehce pochrupuju, asi jak dřevorubec :s: (dle jeho mínění)

In reply to by Alenka

to mi rikal manzel taky, ze chrapu, mam totiz taky takovou slabsi rymu, hlavne rano mam plny nos a jinak jsem v pohode... tak nevim, co to je. chce to caj s medem a citronem! malymu jsem udelala bunkr na gauci z polstaru a dek, tak si hraje na garaze, ma tam auta a u toho kouka na pohadky :) parada ... ja jsem tak premyslela, ze az budu mit svoje dite, ze mu budu poustet pohadky ve slovencine a anglictine, at se mu to vpije do krve. synovci jsou zvykli byt u TV porad, to se me moc nelibi, ale jako hlidaci tete ano :) asi jsem zla! kdyz je tu totiz i ten druhej synovec, tak spolu pusobi jako demolicni ceta, rodice si jich nevsimaj, rikaj tomu demokraticka vychova a ja jsem pak z toho vzdycky na nervy :\/: co kde zas rozbijou, vytahnou ze supliku, upatlaj... ufffffffff

In reply to by lulisek

Demokratická výchova? I ta musí mít svoje pravidla a hranice ... bych si je domů nepouštěla abych se bála co mi kde rozflákají, to asi ne :s: Ale je fakt, že v bunkru si děti vyhrají hrozně moc, já si tam hrála dlouho, mám o šest let mlasdší ségru, tak jsme se i zabavily doma ;)

In reply to by Alenka

demokraticka vychova, klukovi byli tak 2 roky? nevim, proste uz chodil a jeho mama si se mnou povidala u nas na zahrade za barakem a tak po nejake chvilce mi to nedalo a ptam se ji, kde je malej a ona, ze bude nekde pre barakem, ze se teda jde podivat a on uz byl hooodne blizko u cesty, tak ho akorat otocila a ... hotovo, nic vic, zadne vysvetlovani, ze nesmi a tak... nebo na Vanoce hazel na nas stromecek polstare z gauce a ja jsem ho musela upozornit at to nedela, no bajecna rodina kam jsem se privdala :)

In reply to by lulisek

Tak to je fakt mazec, to ti nezávidím vůbec. To my tak nějak ne že bychom všechno zakazovali, ale jsou určité věci, co se nesmí a nedělají. Vím jak mi kamarádka říká, jak její synovec točí s čudlíkama u sporáku, bere jim mobily a tak ... budou mu dva, tak se nestačím divit, ale to není tím, že by byl prostě dítě, ale tím, jak mu to rodiče dovolí ... ALe kamarádka mi ho furt předhazuje, že nás taky tak bude zlobit a všechno ... tak si myslím svoje

In reply to by Alenka

je to tak jak rikas ty, kdyz diteti naznacis nebo reknes, kde jsou hranice, tak je bude respektovat. ja to vidim u deti myho brachy, jsou vycepovane¨, vedi co si muzou dovolit a co ne a to nemeli nijak prisnou vychovu akorat se jim rodice venovali a vysvetlovali jim co a jak... kdezto u deti mych svagrovcu (manzeluv bratr) je to presne naopak, at se deti samy spali a pouci... divny, ale ja jim do toho kecat nemuzu... takze ty budes takovym prototypem pro svoji kamaradku, ze to jde i jinak, vid? to je dobre, jen at si to uvedomi... a v dospelosti se ti to vrati, to jsem zvedava co vyroste z tehle mych synovcu :n:

In reply to by lulisek

No na to raději ani nemyslet... Já myslím, že máme oba ( s manželem) k výchově takový nějaký zdravý přístup,. no ale to se uvidí časem, jak jsme uspěli. Já už se teĎ rozloučím, mažu do města, na poštu a tak a asi si koupím koblížek, ňamy. Tak seměj krsáně, a zase příště, papa :a: :a: :a:

In reply to by Johanna

Tak ti držím palečky, aby ti to dobře dopadlo a moc tě netrápil, já si budu msuet pak taky skočit, ale počkám, až po porodu, zatím to není tak akutní. A stejně s jeho objednací dobou :s: Si pak kup něco dobrého nebo pkného, za to trpění u něj...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka