Tak zase nic :-(

25.04.2008

Dobre ranecko holciny moje jak pak jste se na dnesek vyspaly?My dobre ani nejsem ospala.Venku vylejza slunicko tak snad vydrzi cely den.A coapk mate dneska v planu?Ja pujdu o pul 10 ne ozvy pak se zastavim u kamosky a mrknu se na jejiho bobiska ktery se narodil ve stredu :e): No a muzu vam rict ze si semnou ten nas mimisek krasne hraje.Protoze vcera na vecer me zacalo docela dost bolest brisko a spodek.Tak jsem si rikala a to asi neco bude znamenat a o pul 10vecer me zacaly brat bolesti i do zad tak to me uz tuplem utvrdilo a rikam tatinkovi ze uz mozna v noci pojedeme :||): No a ono zase nic :n: to mam ale zlobidlo doma co :c:

Blondýnko. Já už bych chtěla mít taky před porodem.. Jsem 25tt, ale takový alespoň 35tt to by byla paráda.. Já se tak těším.. :\x:

u nas je zatim taky krasne (vychodni Cechy), tak uvidime... miminku rekni, ze se musi nechat inspirovat miminkem u kamaradky a taky uz vylezt, ze si ho chces pochovat. Treba bude zarlit az budes mit v naruci cizi miminko a pujde na svet jeste dnes!!!! tak drzim palecky at se vse vyvyji jak ma a at mas pohodovej porod! papik :a:

In reply to by lulisek

Tak na vychode je vzdycky krasne pochazim totiz odtamtud.Trosku v to doufam ze se necha instpirovat malym.No ale chovat ho asi radsi nebudu abych ho nahodou nenakazila i kdyz mam jenom rymu ale stejne.Dekuji na porod se uz moc tesim a vubec se ho nebojim.

In reply to by blondyna

tak na tom neco bude, znama ta ma taky takovej pristup, neboji se niceho a taky jak rikas ty, mela porod strasne rychle za sebou a s druhym ditetem malem ani nedojeli do nemocnice.... takze na tom neco asi bude! ono ta psychika je hodne dulezita... tak nastesti mam jeste par mesicu na jejim posilovani a treba si to hrdinsky odrodim doma :s: to byl vtip samozrejme

In reply to by lulisek

no treba to vtip nebude a nestihnes ani do ty porodnice dojet.To pritel rikal ze by to klidne i doma odrodil bez jakych koliv problemu.

In reply to by blondyna

to je dobrej... tak ten muj by si na to asi taky troufnul, jednou mi tak rikal, ze uz odrodil 17 krav, ano ctes dobre kravy. jako kluk studoval na gymplu, ale chodil na brigady do JZD a tam se priucil vsemu moznemu... dokonce do jedne kravy narval skoro celou ruku aby otocil tele, protoze slo kopytama ven... tak jsem se smala, ze ja budu ta 18.ta! ja jsem asistovala pri porodu akorat tak svy kocce a to v 8.tride, a to je daaavno.... takze pritel u porodu chce byt? my jsme o tom jeste nemluvili, ale myslim si, ze jo, ze muj muz bude chtit byt u porodu, co kdyby bylo potreba dite otocit, ze?! :s: :s: :s:

In reply to by lulisek

:s: :s: :s: no tak to je skvely aspon ze ma nejaky zkusenosti z porodem :s: :s: :s: jj nas tatik bude u porodu a to uz jsme se o tom bavili davno uz nekdy na zacatku.No ja myslim ze je to krasny kdyz tam je i tatik a psychisky te podporuje.No i kdyz u nas to asi bude tak ze ja budu rodit a tatik bude stat s fotakem v ruce a bude cekam az poleze mrnousek ven :s: :s: :s: no tak uvidime jak to pak vsechno dopadne

In reply to by blondyna

tak urcite dobre, hlavne at je to mimi zdrave... byli jste na tom 3d ultrazvuku? me by zajimalo, ze kdyz nechcete vedet pohlavi miminka, tak jestli jste tam sli, pry je vsechno videt do detailu... nebo to mate a kouknete se na to az se narodi :) to bude urcite uzasny zazitek, az vam ten doktor rekne: maminko, tatinku mate ... :cc): jeee, tak ja se uz pomalu zacinam tesit na porod, mas asi na me dobry vliv :s:

In reply to by lulisek

je tak to jsem rada ze mam na tebe dobry vliv :qu: Ne my jsme nebyli na 3D utz sice toho malinko lituju protoze mame jenom 1fotecku ze vsech utz protoze mi je doktor bud nechtel udelat a nebo byl mimisek blbe natoceny :r: ale jestli budeme nekdy mit jeste jedno mimi tak uz na 3D pujdeme urcite.

In reply to by blondyna

Tak náš tetínek tky bude u porodu, ale jen kvůli mě a první co bylo tak: "Nemusím koukat jak z tebe poleze ven, že ne?" a druhé: "Nebudu muset stříhat tu šňůru..." Tak jsem ho ujistila že ne, že jde hlavně o psychickou pomoc na té první době porodní...a když uvidím, že to nedává, tak ho na sál nutit nebudu ;)

In reply to by blondyna

:c: dobré raníčko holčiny, tak jsem vypravila děti do školy a mám na vás chvíli čas.Venku je krásně , tak asi vyrazím ven, nevím kde sice dojdu, včera večer jsem nemohla vyjít ani do schodů, jak mě bolel spodek, ale dnes to je lepší.Stále doufám, že to bude brzy!!! :||):

In reply to by blondyna

No to mi povídej, tiše všichni doufáme, že to bude holčička, ale prý vapadám na kluka ;) ale zase chutě mám víc na holku a podle UZ to vypadá na holčičku, ale jistý si nění nikdo :s: Hlavně ať je to zdravé

In reply to by Alenka

Tak to u me to bylo tak pul na pul ja mela priznaky jak na holku tak i na kluka.Podle briska mi rikaji kluka a podle vzhledu zase holcicku :s: muj prvni pocit byl ze to bude klucina no tak uvidim jestli jsem se ztrefila :s:

In reply to by blondyna

Včera mi to prádlo pěkně uschlo, byla jsem ráda. :qu: No a jak jsem tady byla celé dopoledne, a jak jsem přesně předpovídala otázku mého muže, tak to tak taky bylo! první co se ptal když přišel z práce bylo co jsem dělala celý den, :s: já že nic, tak se jen smál, že se moc těší :00: až mi to lenošení zkončí až příjde Adámek na svět!!!! :cc):

In reply to by blondyna

Tak my máme výhodu, že můžeme být každý u jiného PC, ale jestli budeme mít zlobidýlko, tak se u PC asi moc nezdržím :s: Mě zase říká, že jak se to narodí, tak přestane mlsání a tak, abych pěkně shodila, a že mi bude hlídat co jím, abych měla dobré, výživné mlíčko pro mimi

In reply to by Alenka

jo tak sladky taky prej u nas zkonci a mliko a tak.Ale kdyz jsme mu rekla ze to v sestinedeli jeste musim bastit tak to vzal ale ze to omezim.No co pak ovoce a zelenine prece nemuzeme tak at nas nechaji bastit ty sladkosti vid :one:

In reply to by blondyna

Já nechápu ten pocit, že budu mít holku nebo kluka, já prostě žáden takový pocit nemám, jediný pocit, který jsem měla bylo, že je mi hrozně zle a že jsem 100% těhu i bez testu, ale jak poznat, jestli čekám to či ono, tak to nevím :s: Jen doufám, že nebduu nosit mimi v břiše už moc dlouho, že se to ten příští týden povede ;) To mi všichni říkali, od začátku dubna, jak mi bylo špatně a bolesti a tak, jak už to brzy přijde, a ono pořád nic, a přitom mimi je čipera, i pohyby byly brzy. Se mě taky včera doktor ptal, prý jestli už bych nechtěla rodit, tak mu říkám, že já jo, ale miminku se nechce :s:

In reply to by Alenka

tak to ja jsem tusila ze jsem tehu uz hnedka jak jsem nedostala menzes ze se neco deje.Sice jsem si nebyla 100% ale doufala jsem v to.Tak me nastesti vubec blbe nebylo ale mrnousek si to kolikrat vybral tedka ke konci :s: Jo tak to rikam taky ze ja bych sla hnedka ale ze musej domlouvam mimiskovi a ne me :s: tak pohyby jsem citila uz v 18tt a tatik pak poprve ve22tt.

In reply to by blondyna

Tak mě hrozně bolely prsa, což normálně mě vůbec nebolí tak jsem věděla, že se něco děje ... a taky mi bylo fakt zle, éměř do pátého měsíce, teĎ už to je dobrý docela .... No a pohyby jsem měla v 17tt a tatínek je pak cítil i viděl ve 23tt, vždycky předtím jsem ho zavolala nebo položila ruku na bříško a mimi ustalo v kopání ;)

In reply to by Alenka

tak to me bolelo brisko celej tyden jeste pred tim nez mi testik ukazala 2carky a pak prsa mi vyrostli hnedka po potvrzeni tehu :-D tak u me tatka rano hladil na brisku a rika jee on me kopl a ja to kecas a ne vazne kopl no byli jsme z toho oba moc stastni.

In reply to by Alenka

Poslouchám rádio a právě říkali, že dělali vědci nějakou studii o pohlaví dítěte v bříšku a prý maminy co se ládujou kde čím :a\|: a májí chutě na sladké a moc jím chutná :hu: tak se jim většinou rodí chlapečci. :00: Zajímavé, možná na tom něco bude, co říkáte???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka