První poradna v nemocnici, a hned si mě tam nechali...

26.09.2012

Holky, v pondělí jsem normálně šla do poradny v nemocnici, ale paní dr. se nezdál monitor. Chtěla si mě tam hned nechat, na to jsem jí řekla, že nemůžu, že musím pro synka do školky. Takže jsem měla potom dorazit znova na monitor, ovšem ten byl opět suspektní. Takže jsem musela nastoupit, ale nejdřív jsem musela čekat na manžu, aby si vzal Samíka.

Dneska mě pustili, mezitím mi dělali neustále monitor, brali krev, moč, dělali zátěžový test oxytocinem.

Dneska jsem se od paní dr. dozvěděla, že mimi je menší, ale prý se nemám bát, já jsem také menšího vzrůstu, bude to holčička...No, můj gynekolog mi pořád tvrdil, že mimi odpovídá. Také mám oligohydramnion.

No, pustili mě dneska domů s tím, že pokud do pondělí neporodím, tak opět do poradny, kde mi udělají jako bonus ještě ultrazvuk. Pokud mě opět budou rehostitalizovat, budou mi indukovat porod.

Dneska jsem 37+0 dle ultrazvuku, podle kterého celé mé těhu se řídí můj gynekolog, ale at jsem to vysvětlovala v nemocnici, oni si stejně jedou podle MS, a to jsem 38+2.

Také se mě paní dr. ptala, zda kouřím. TAk jsem říkala, že ne, že jsem kouřila před synem (rok 2008), a po skončení kojení občas, ale to bylo jako vždy za několik měsícú. Ptala jsem se, jak na to přišla, a říkala, že mám vyschlou placentu, že se to podle toho pozná...tak nevím...

Takže asi tak o nás, jsem ráda, že jsem doma. :///:

teda to jsou novinky..tak hlavně že vás pustily...já jsem zítra 40+0 podle utz z toho 12.tt a podle toho to počítají u nás v porodnici ale můj dr. to počítal pod ms a to vychází na pondělí 40+0 .... takže jste taky menší jo teda koukám že je to opravdu názor dle dr. když ten tvůj říkal že je vše v poho ale já si myslím že to bude ok přeci jen je to princeznička aty píšeš že taky nejsi žádný výškový bod :-) náš prcek je menší pořád o ty dva týdny první natáčky v porodnici taky mě tam strašila PA že to vypadá špatně že mu srdíčko lítá až to hezký nejni ale pak na utz bylo vše ok i prutoky krásný jen že byl menší a pak u dr. jsem se na to ptala a on že si to s tou PA vyřídí mě takhle děsit že je to krásný záznam, takže jsem byla z toho zmatená a s tou placentou je to divný já před prvním nikdy nekouřila pak asi rok před oteěhotněním ale nijak moc spíš jsme kouřila jen když někdo přišel nebo jsem měla zase nějakou depku takže to byli tak tři max.5 denně ze začátku těhu mi z toho bylo zle ale pak se mi vrátila chut a bylo to až tak hrozný že jsem si párkrát dala jakoby jednu na uklidnění ale výčitky a to že mi to už chutná jak bláto tak jsem si dala tři prdy a bylo po stydim se to sem napsat ale je to tak ale placentu mám v poho tak nevím ..já si myslím že budeme mít prostě menší miminka však oni to doženou z mlíčka...no určo to bude v poho uvidíš

In reply to by Luluna23

Jenže mi jsme jako menší, jako menší, vychází jim mimi na 34+2...což je o pár týdnů přece jenom.
No, hele, ted nás leželo na pokoji šest, z toho tři kouřili, dvě ty těhotný maminky, dokonce chodili i v nemocnici kouřit!!! A byla tam taková jedna, co už porodila, zvláštní, divná paní..., a pravděpodobně kolija, a stejně chodila kouřit!!! Takže žádný výčitky!

In reply to by Tez

no já tam byla 37+3 a malej odpovídal 35+3 takže to měl o ty dva týdny pořád už od toho utz ve 30.tt to bylo poprvé co byl menší...no uvidíme já si z toho nic moc už nedělám to víš že jsem probulela noci že zato můžu já a těch pár prásků ale zas dr. sám mi tenkrát řekl že jestli nevykouřím denně krabku tak to zas tak velkej vliv nemá ikdybych kouřila jednu nebo dvě dnně..takže mě malinko uklidnil ale stejně to člověku vrtá hlavou ale já mám jinou neřest daleko větší a to pití coly je to děs ale ta chut je neodolatelná a já prostě musim ikdyž ted už jsem jí neměla pár dní je mi zle leze na mě nějakej moribundus fialovej ale v krámě se mi ty pastelky klepou abych si ji koupila ale ty bubliny by mi ten krk rozbombardovali jěště víc a to jsem ráda že funguju a chci se toho zbavit co nejdřív přeci jen to může přijít každou chvilkou či dnem a já se chci s tím prdolkou pomuchlat ale nevím co by mi mohlo pomoct aspon ulevit

Myslím si, že nějakej tejden plus mínus je jedno, taky mi to o jeden všude šoupali tam a zpátky. Hlavně že je holčička zdravá a ty taky a jestli se má narodit už teď, tak to asi má bejt. Myslím, že vědi, co dělaj ;). Držte se holky, ať jste obě v pořádku a těším se, až tu malou uvidím :a:

ahojky,tak to je teda taky síla :( tak sand to bude v pořádku a jinak to zase budeš mít brzy za sebou :one: moc držím palečky :one: :one:

In reply to by Tez

no furt stejně,KP s indikací k císaři,jinak žádná změna,vůbec se necítím na to,že za 14 dní už tady bude s námi :s: :s: nějak si to neumím představit :) jen mě mrzí těch šest dní v porodnici,chudák malej,už teď je mi to líto,tak dlouho beze mě nikdy nebyl :(

In reply to by lucininenka

Takže se prdola neotočil? Hmm, to mě mrzí! :O Já si taky neumím to mimčo představit, a to jsem ted ležela na porodce, takže všude samé mimča-manžel z nich na měkko a to ani jedno nebylo naše, haha! :00:
To mi povídej, malej taky pokaždý brečel, když odcházel, a chtěl tam se mnou zůstat, rvalo mi to srdce, trochu se bojím, že mě tam zase v pondělí zavřou...

In reply to by Tez

no to je fakt na tom to nejhorší :r: já sama nemám ráda nemocnice a ještě když tam člověk musí být a doma nikdo,tak je to sice nepříjemný a nudný,ale když ještě na tebe čeká doma dítě,je to o to horší :( mám kamarádku,ta si tam chudák pobyla dva měsíce,doma malou,no hrůza :( tak snad tě tam nenechají :( jo jo,malejn se neotočil a už pravděpodobně ani neotočí,v pondělí jdu na natáčky už do rizikovky do nemocnice a domluvit se na přesný termín sekce.Termín mám dle UTZ 10. října,dle MS 14. října,většinou řežou o pár dní dřív,tak uvidíme,jak to naplánujeme :)

In reply to by lucininenka

No, přesně, jsem ten typ, co to ještě sám ořve... :00: Ty jo, 10.10. je hezké datum, ještě by se mi líbilo 15.10.-to mám svátek. :h: Tak dej pak vědět, jsem zvědavá na jaký den ti to naplánují!!!

In reply to by Tez

my jsme stále celé :€O: , dnes se jedu teprve zapsat do porodnice (nějak jsme to nestíhali) :s: poradnu mám příští týden v Út, tak uvidíme, jak na tom budem... :cc):
zase je lepší rodit menší mimčo, než obříka :one: neboj, vše dopadne dobře :€s€:

In reply to by sněhovávločka

Jojo, to každopádně, a já do ted byla ráda, že bude menší...ale tahle dr. to podala tak zvláštne...a ještě mám v propouštěcí zprávě napsáno, že růstová retardace nepotvrzena... :n:
Tak držím palečky, mě už nějak přijde, že se už moc řínátek v říjnu nenarodí...

In reply to by Tez

Ahoj, jen tě chci uklidnit, bude to dobré! Od 36plus jou děti dopečené, jen menší :one:
Já byla taky na monitorech někdy v 36 a něco...a tam mi paní dr. řekla, že mám už jakousi starou placentu...a měla jsem opačný problém...mé dítě bylo větší o dva týdny, hlava o tři...ale kupodivu si mne objednali až na další kontrolu 39plus3...tam jsem se s nimi chtěla domluvit, že mám úzkou pánev a dítě bude obr, ať jdu radši na císaře...no a ejhle, já ráno před tím, než jsem měla jet, porodila :-) mimi bylo zcela ok, jen měl velkou hlavu, což máme v rodině....měl 37cm! A normál mají mimča prej 34...ale prolezl ;) uf a au

In reply to by 3M

No, mimi odpovídá 34+5, což je o docela hodně méně...tak nevím...ale snad máš pravdu!
Teda jako přiznám se, nechtěla bych rodit miminko s takovou hlavičkou!!! To jsi teda šikulka! :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka