Kdo mel porod KP???

20.09.2012

Prosím vás kdo mel porod KP(koncem panevnim) chytlo vas to samo nebo vam to museli vyvolavat? Jsem mam 6dnu do terminu,tak abych vedela..:) Dekuji za odpovedi..:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,tak nakonec už se neotočila?No u nás je to podobné,takže asi bohužel :( Já teda do termínu mám ještě tři neděle,ale doktor už mi moc šancí taky nedává :( jinak té kamarádce o které jsem ti psala,tak se porod rozjel sám,co jsem tak pochopila,tak oni snad ani moc vyvolávat nechtějí,protože to znamená,že porodní cesty ještě nemusí být zcela připravené a to může právě u KP být hodně velký problém... a chtějí tě teda nechat rodit normálně?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo?A v jakém týdnu to zvládl?No náš byl nejdřív hlavou nahoře,pak hlavou dole a pak zase nahoře,takže si myslím,že se mu tam spíš z nějakýho důvodu nelíbilo :( to já ho přemlouvám taky,nechci druhého císaře,ale zatím nic :( a videt hlavou dolů z postele fakt nebudu,jak jsem taky četla,že se to má dělat :) světýlko už jsem zkoušela a taky hudbu pouštět k podbřišku,ale stále nic :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujeme :) no já myslím,že už je pozdě :( zítra začínáme 38. týden a už má nejspíš přes tři kila,nevím,zítra říkal,že ho změříme,tak uvidím... každopádně jestli se nepřetočil doteď,tak už tomu nevěřím a myslím,že přetočený není :( a máš pravdu,je to už pěkně nepříjemný,jsem cítila,jak se zase točil tou hlavou nahoru a když byl napříč,tak jsem myslela,že snad vyleze tím břichem,to byla hrůza :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já nemůžu normálně,pokuď se neotočí,jsem po císaři,takže mě KP nenechají i kdyby byl bůh ví jak malý :( jo jo a byli jsme v hotelu,bylo to super,počasí vyšlo,až na jednu přeháňku :) klidně bych tam ještě pár dní byla,dokonce jsem ani nemusela rodit v Táboře :///: :///: já se právě nijak extra zase netěším,ale je to hlavně proto,že vím,jak to potom děsně rychle utíká :( i teď to těhu uteklo,natož co přijde za tři týdny :s: :s: my naštěstí měli kojení v pohodě,tak uvidíme,jak to půjde teď,taky doufám,že dobře :) a kdy máš přesně termín ty?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéé,tak to budeme mít podobně ;) no po dnešní kontrole stále KP,takže příští týden už kontrola v porodnici a domluva termínu pro sekci :( ale tak nějak už se s tím srovnávám,co taky jiného mi zbývá :) velký prý bude podobně jako ten první,takže snad kolem těch 3,5 kil,tak jsem zvědavá,jestli ani tentokrát se neseknul :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kecáš!!!!Tak super,moc gratuluju,snad už tam zůstane :s: :s: to si dala na čas teda :) a cítila jsi to,když se přetočila?

In reply to by lucininenka

Ahoj jo citila skoro celou noc jsem nespala myslela jsem ze me pukne bricho takovy boule pak uz to bylo i hodne neprijemne bolestive!! Aji slza me ukapla...Nic prijemnyho..:( Ale mam to za sebou a doufam, ze uz tak zustane..:D (rikame ze to bude komediant,bude mit rada kolotoce) :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka