slíkání-dostane mě do Bohnic

23.09.2012

Já už nemužu,moje 2,5 letá dcera se svlíká,jakmile jí dám do postýlky při poledním nebo večerním spaní tak se několikrát vysleče.než usne,včetně pleny,a já jí jak magor neustále jen oblíkám :00: Kdyby si aspon tu plenu nechala tak to neřeším,ale tu mít musí,jinak se počurá,ona si běžně říká ale v postýlce ne :n: Dostane na prdel, ale nic nepomáhá. :€z€: Momentálně jsem jí chtěla zabalit plenu do látkovky aby se k tomu rozepínání nedostala ale ta už je jí malá,máte nějaký fígl :help: :help: :help:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jojo, to jsme měli doma taky.párkrát se stalo, že spal celou noc nahatá, já na to přišla až ráno...pak se svlíkala hlavně při odpoledním spaní, nevím možná byla naštvaná, že nsejsem doma - dělala to zásadně jen babičce (do toho samozřejmě ještě kadila a ten bobek byl všude, protože si ještě vylezla z postýlky). tohle udělala asi 3x. vždycky jsem jí vynadala, řekla, že jsem z toho smutná, jak mě to trápí (tehdy jí byly čerstvě dva roky, ale ona je celkem vnímavá) a pak s tím přestala jako když utne, akorát před spaním mi zopakovala - nevyslvlíkat se, nevylízat z postýlky, pěkně se vyspinkej
zkus to vydržet, jednou to přejde
možná bych zkusila kompropis - svlíkni se, jestli chceš, ale plínu si nechej.

ahoj, nečetla jsem komentáře ostatních, ale mě tohle dělá skoro 3 letý syn taky, navíc se vyslíká, když má vztek. S tou plínkou to řeším tak, že ho nechám spát bez plínky a když fakt vytuhne (zhruba za hoďku po usnutí) prostě příjdu a tu plínku mu oblíknu. Ráno se mu nic podezřelého nezdá, jakože šel spát bez plínky a ráno ji má:-))

mě chodí holka doma nahatá už rok, svlíká se jakmile přijdem z venku a nechává si jen spoďáry, aby ji nevlez do zadku červ. nemůžu ji furt oblíkat, mám ještě mimino a akorát bysme se furt hádaly, ona tvrdí, že má ráda zimu a když je jí zima, vyrabuje skříň a oblíkne se sama. jinak plínu asi jedině zavazovací..nebo postrašit taky tim červem.

Svlékací období jsme měly taky, to přejde :s: A s tou plínou-nečetla jsem všechny komentáře, možná to někdo už napsal, ale nedávala bych jí už plenu-ona se pákrát počůrá a měla by to pochopit :) Začala bych samozřejmě u toho dopoledního spaní a až zvládnete to, tak bych začala trénovat noc .
Samozřejmě má ještě čas :a:

Svlíká se proto, aby upoutala tvojí pozornost. Potvůrka malá.
Chce být s tebou a cítit tvojí blízkost.

2,5 to už může být bez plenky. ZKus to vydržet. Já mám nepromokavou folii pod prostěradlem pořád (syn 2 a 3/4let). Nehody se stávají, kvůli tomu mu nebudu dávat už plínu. 14 dní budeš přepírat prostěradla, oblečení, ale to se dá vydržet. Pak už to dělat nebude.

Kačka si ty overaly taky pořád sundavala, tak jsem koupila normální pyžama a byl klid. A tu plenu bych taky zrušila. :a: :a: :a:

tak jí plínu nedávej :D kup si chránič na matrace (případně ve zdravotnických potřebách ještě jednorázové podložky pro ležící pacienty) a neřeš to :D - na plínu je už velká :D

In reply to by Kytiii

ve 2 letech a 4 měsícíh mi na pleny na spaní rozhodně moc velká nepřijde,v našem klubíku :k: 2010 je jen pár dětí co jsou bez plen uplně,a naše plena má ráno asi 5 kg to by nějaký chrániče nevyřešily :n: leda kdyby spalá nahá na igelitu :00:

In reply to by Zdenda3

Zdeni taky si myslím,že dítě ve 2 letech a 4 měsících má v pohodě právo mít plenu na noc a jaksi si nedovedu představit odnaučovat to..Naštěstí jsem nemusela :00: :s: jak víš tak Adam je už bez plen uplně i v noci,ale protože ji měl asi měsíc suchou,jinak bych ji nesundávala.Dítě k tomu musí dospět samo,maximálně můžeš omezit tekutiny na večer,ale ve spaní holt močák ještě neovládá a to pochybuju že se dá naučit :n: No jak píšou holky,můžeš zkusit na odpolední spaní,když se počura a bude ležet chvíli v mokrém co to udělá,ale nehrotila bych to,má podle mě čas,jednou bude ta plína suchá a nebo si na čůrání řekne,uvidíš..

In reply to by zumostl

zatím to zkoušet nebudu,máme kamenný barák,je tady chladno a kdyby se mi v noci počurala a spala v tom do rána tak mužem jít do špitálu :( až bude v poledne bez plen a na noc lehce počuraná tak jí to možná vezmu,tak za rok :s:

In reply to by Zdenda3

Nojo, to já jsem ten magor co vstává k dítěti i v noci v určitou dobu, jestli se nepočůral. Kdyby jo, tak ho převlíknu a postel též a spí v suchu až do rána. Chodila jsem 2x, ted chodím jednou a věřím že to zachvilku nebudu dělat vůbec..

In reply to by zumostl

:///: to já bych dělala taky a to právě nechci,ona spí krásně celou noc a představa že k ní v noci vstanu,přebalím počuraný dítě včetně postýlky je strašná :00: ,to jí dám radši tu plenu a spíme obě klidně celou noc :one:

In reply to by Zdenda3

já jsem v tomhle asi trochu jiná :D
oba kluci jsou bez plen od 19 měsíců, Krýša v noci od 2 let (čirou náhodou :D - taky měl ráno plenku jak šutr, ale jednoho večera jsem zjistila, že jsem zapomněla koupit plenky a už žádné nemám... říkala jsem si, no co, tak ráno budu převlíkat postel... a víš co...? on se nepočural... už nikdy :D )
Robo bude mít 2 za měsíc... takže se mu to taky krátí :D

Zdeni :///: Sonička je úžasná :s: zase to vem z té stránky,že je velká šikula,že si všechno svleče sama,i když to je asi v tvém případě o nervy..Adam je zase takový lenoch,že když mu řeknu,svlíkni si to,obleč si to,tak začne protestovat a řve: ne maminka! pohodlný spratek :///: nechce se mu ani venku moc chodit,když jdeme,ale jak někde jsme,tak lítá jak urvaný vagon a neposedí,tak si vyber.To chce na noc asi nějaký skafandr,z kterého se nedostane :s:

In reply to by Zdenda3

tak my overalky ani bodýčka už nepoužíváme,vytřídila jsem to,představa,že se mu chce na záchod a já ho z toho doluju je šílená :00: :s:
dávám tílko,a pyžamo (nebo pižamo? já jsem tak blbá už že nevím jaké I se tam píše :///: )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky