pupendo se pomalu sesouva,co myslite?

25.10.2007

pupendo se pomlau sesouva,co myslite?

to je teda pupoš:-)))))ještě nic?...mě odpoledne bolel podbříšek, asi z té kontroly a nebo z toho, že jsem byla dlouho na nohách.....a teď mě bolí svaly mezi nohama....co ty?....

In reply to by Hanka H.

no,ja dens prujem,ale brutalni,myslela jsme normalne,z euz budu kazdou chvili rodit..Me poboliva pipinka,z toho, ze si mi tam tlaci...No uvidime Hani,jak to bude...Jo a zapsala jsme si tve cislo mobilni...:)))ok???

In reply to by Hanka H.

no takze me icq,kdyby si to nahodou stihla jeste napsat,ze rodis je 373 161 503,no ale kazdopadne napis sms na cislo 0031 646 766 483,sms stoji tak samo,jak do CR,alespon mi to tak rika mamka...:)))

In reply to by Hanka H.

ségra při prvním těhotenství to taky neměla a při druhým skoro celý. Já když se v postely překuluju na druhej bok,tak mám pocit že mi ten spodek s nohama upadne.Je to to samý??

In reply to by j.nemcova83

by ses plazila po rukách.Já díku většímu množství hořč nemám křeče ani nějaký bolístky, ale už si to tělo zvyklo na dávku, mám pocit, že už to moc nezabírá, že mi ho bude muset zaSE PŘIDAT.

In reply to by kicka

jak se tak na tu tvoji fotečku dívám tak ty to máš všechno jenom v bříšku ty kila snad...:-) kolik si nakonec přibrala, ty jak porodíš, tak budeš na své původní váze, vždyť ty jsi nikde jinde nepřibrala, jak si to dělala???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka