Usne jen u vysavače!!!! Co s tím??

20.09.2012

Maminky, malý má skoro 7 měsíců a přes den má problém s usínáním..bez problému spinká v kočárku a také, když jde spát po koupání, tak v pohodě a spí celou noc..přes den ALE doma v postýlce nemůže zabrat, to se vzteká a neví, jak na to a usne okamžitě, co mu pustím uspávač - zvuk vysavače.. nevím, co s tím, jestli na to není už moc velkej a neměl by usínat sám, nebo myslíte, že se to s věkem bude lepšit?? Pořád na to myslím, nikdo v mém okolí to tak nedělá, jen my :(((
Měly jste to některé taky tak? Díky moc všem... :dance:

Ty jo tak to máš super spojíš přijemné s užitečným :s: :s: :s: :s: malý usne a Ty si aji pouklízíš :-) co já pamatuju Patrika musela jsem doma chodit po špičkách :a: :a: :a:

Buď ráda že nějak usne a spinká :dance: . Hlavně že na něj něco zabírá. My sice s křikem usneme, ale spíme jen 30 min. Sice tak 3x za den, ale neumí spát delší dobu :s: A v kočárku taky víc nespíme :n:

Je to normální,naše malá zase nejčastěji usínala když jsem si fénovala vlasy.Samo to období přejde a pak mu bude tzv.šum zase naopak jako nromálnímu člověku vadit a budit ho :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: tak to je hustý :-) my sme naštesí takovej problém neměli malá usnula nejvíce u kojení to jsem ji pak opatrně položila do postýlky a bylo...časem se to spíš zhoršovalo, čím byla starší tím mín chtěla přes den spát protože nemohla ani zaboha usnout...nakonec usnula jen v kočárku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka