Anketka - kdy jste poprvé opustili své dítě?:)

18.09.2012

Ahoj holky,

napište mi prosím kdy jste nejdřív opustili své dítě na min.na 1 celý den i přes noc??
díky! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Mi utkvělo v paměti, že syn měl 11 měsíců, když jsme s mužem jeli na první akci po porodu , byl u babičky od sobotního podvečera do nedělního odpoledne ....... mají se moc rádi od vždycky ... letos je mu 5 let a o prázdninách byl u babi a dědy skoro tři týdny v kuse - to už mi bylo hodně smutno, ale vím, že měl super "dovolenou", že doma by toho tolik nezažil.

Ahoj. Tak prvniho syna jsem nechala pres den a noc tatinkovi poprve v roce a dvou mesicich. Jela jsem na tridni sraz. Nebyl zadnej problem. Kuba nebyl zadnej mamanek, takze to v pohode s tatou zvladli. Druhorozena Aja beze mne jeste takhle dlouho nebyla a to ji je uz dvacet mesicu. Zatim nebyl duvod. Taky ale myslim, ze by to tady s tatou zvladli. Jsou to sikulove.

Opustit je docela špatně zvolený výraz :-D
Od roka a půl jezdí dcerka občas na víkend nebo i déle přes léto tak na 4-5 dní s mými rodiči na chalupu.

In reply to by Tesa

:s: :s: :s:
Já to spíš vnímám tak, že si některé mamky zbytečně přidělávají práci s tím, že jsou s dětmi pořád, i když mají možnost je na chvilku někam "odložit" :s: Dítě má být radost a pokud je to možné, udělat si čas pro sebe není nic, za co bychom měly být hnané na pranýř :-) a je jedno, jestli je to na jedno odpoledne nebo na celý víkend :-)

In reply to by Elukiv

:one: přesně tak...jen co jsem přestala kojit musela jsem malou dávat prostě nachvili odemě pryč, byla jsem s ní denně a nechtěla jsem z ní mít mamánka a naštestí se podařilo, mamánek to rozhodně není :s: a taky člověk občas potřebuje vypnout, je to fakt skvělé zajít si někam zapařit, na ples nebo tak a vědět že o díttko je dobře postaráno ikdyž není s náma...

In reply to by Elukiv

jéjej, taky bych kdysi odkládala, jen nebylo kam :s:
ale abych nekřivdila - jak děti maličko odrostly, tak babička ztratila zábrany a já si udělala tu slavnou autoškolu...akorát babi vždycky přijde, ať jí zavolám, že pohlídá, ať si trochu odpočinu...no a pak dodá, že stejně si zavolám, když budu něco potřebovat udělat jinde

In reply to by Tesa

To je jako u nás, naši teda hlídají kdykoli potřebujeme, ale my většinou potřebujeme když je potřeba udělat něco, u čeho prckové být nemůžou :-)
Ale je fakt, že každý měsíc s manželem vyrážíme třeba na večeři nebo tak, to naši také hlídají. Naštěstí je dcerka od narození spící dítě, takže jsme ji vždy uložili a pak teprve vyrazili :-D a teď máme 11 denní mimčo a vypadá to, že bude zase stejně spinkací, už včera si babi vzala obě děti na procházku a hodinu a půl jsem o nich nevěděla :-)
Je fajn mít rodiče v baráku :-)

In reply to by Elukiv

to máte skvělé že rodina pohlídá obědvě dět..já sem zvědavá jak to bude u nás až se druhý narodí, jestli taky ještě bude ěnkdy hlídání abychom si nachvili odpočinuli...to mě děsí..jedno dítě se uhlídá v pohodě ale dát babičce a dědovi děti dvě snad to zvládnou taky :? :s:

In reply to by Leushka

Není to tak dávno co jsme s manželem říkali, že kdybychom neměli moje rodiče, kteří hlídají poměrně často a rádi, pak bychom si třeba jednou za měsíc dva byli ochotni zaplatit paní na hlídání, abychom mohli vyrazit třeba do kina nebo na večeři. Myslím, že partneři spolu prostě občas musí být sami jinde než doma :-)

malý jezdil od cca 3 měsíců na víkendy (pátek až neděle) k babičce tak jednou za měsíc.Jsem za to moc ráda,hodně nám to v té době pomohlo a vlastně i jemu , je díky tomu takový přizpůsobivější a není žádný mamánek :) Má teď 3 roky a každé ráno s úsměvem běží do školky :)

Já zhruba od půl roka...ALE bydlíme s tchýní a moje máma vedle ve východě takže to není problém ....

irena1111

prvně malá spala u tchánovců když jí byly necelé dva roky, Za pár týdnů jí budou tři a k tchánovcům jezdí každou chvíli a je tam třeba i dva nebo tři dny v kuse a zvládá to naprosto v pohodě

malý poprvé spal u babičky celou noc beze mě asi v 13 měsících. Odpoledne jsme ho tam odvedli a ráno ho vyzvedli. Zvládl to v pohodě, je na babičku hodně zvyklý, vídá jí téměř denně. Poprvé na dva dny u ní zůstal ve 21 měsících. Taky úplně v pohodě :one:

Nám je 2,5 a sám přes noc nikde nebyl... Leda tak, že jsme ho u babičky uspali, šli např. posedět s přáteli a potom se zase k němu vrátili. Ale přes den je naštěstí zvyklej trávit čas i u babičky.

Syn byl v noci beze mně až v 21 měsících, když jsem byla v porodnici s dcerkou :) Pak dlouho ne, až pár měsíců po třetích narozeninách přes víkend na chalupě s prarodiči a zvládl to výborně (měl tam ještě šestiletého bratránka, takže na stýskání nebylo moc času :s: )Dcerka má 20 měsíců a stále se většinu nocí vzbudí jednou či dvakrát na kojení. Takže já vypadnu maximálně večer do divadla, ale když jsem si byla po dvakrát sednout s kámoškama, tak už v devět volal manžel s hadrem na hlavě, že malá strašně řve a nejde utišit :00: přiběhla jsem domů a jen mě uviděla, tak zmlkla, lehla si a usnula, takže tam to bude ještě na dlouho :s:

Když jsem šla rodit druhý, tak bylo dceři 19měsíců. Pak jsem holky nechala beze mne, když jsem šla rodit třetí.To byly tý mladší rovný dva roky. S malým jsem byla na jaře tři dny v nemocnici. A až půjdu rodit čtvrtý, budou malýmu skoro 3. Běžně nechávám děti s tátou nebo u kamarádky pár hodin, ale mimo uvedený případy beze mne nikdy nebyly dýl než pár hodin. :) Oni by to zvládly, ale já ne.

Tak na pár hodin od 4 měsíců, na den pravidelně od 2 let a na den i noc ve 3 letech když jsem byla v porodnici, teď jí je 3 a půl a velmi ráda mě občas opustí na celej víkend a stejská se spíš mě :) malýho občas opouštím na 3 hodiny kvuli studiu, bude mu půl roku.

malá měla 28 měsíců, když jsme ju poprvé nechali doma a jeli s mojim pryč. Ovšem spala doma, babička spala u nás :) na prázdniny ju určitě ještě dlouho nikam nepošlu :)

Teď v létě, byl malý u tchýně, bylo mu 25 měsíců. Jinak byl už před tím dvakrát bez nás, ale jen na noc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka