digitální těploměry-zkušenost

11.09.2012

Maminky prosím,budu ráda,když se podělíte o vaše zkušenosti s digitálními teploměry.Potřebuji najít nějaký spolehlivý,nejlépe do zadečku pro miminko a nějak těm digitálům prostě nevěřím :( Bohužel poslední rtuťovka se nám rozbila letos na dovolené a teď fakt nevím,co pořídit,v okolí nikdo s extra spolehlivým zkušenost nemá bohužel :( Děkuji předem za všechny příspěvky :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ano, ten první to je ta rychloběžka (rychloměrka) od Hartmannu co jsem psala níže - nedám na něj dopustit. :a:

já mám digitální rychloběžku s ohebnou špičkou,stála 200 ale doktorka říkala že nejspolehlivější jsou bezdotykový,až se mi tenhle po.. tak pujdu do něj,aspon budu moct měřit děti i v noci

In reply to by Zdenda3

bezdotykáč vůbec nechci,ten právě měří teplotu jen na povrchu,což je mi houby platný,když má zimnici,zavřenou periferii a tudíž je studený,ačkoliv vevnitř hoří :( ne ne,hezky něco do zadku,to raději vzbudím i v noci,než aby mě to házelo bludy :)

irena1111

Já mám od Hartmanna Thermoval Rapid, stál asi 200Kč a jsem s ním spokojená. Před pár týdny jsem v Lidlu zkusila koupit bezdotykovej, stál 300Kč a taky ukazuje celkem dobře, mám ho jako orientační.

In reply to by irena1111

měří v podpaží normální teplotu? Myslim tim, že některý maj v návodu že třeba v podpaží je standart 35,6 což odpovídá normál teplotě apd. Takový "chytrý" jsem teď nakoupila a nechtěli mi je vžít zpátky.. :00:

ahoj, já mám Hartmann - sice digitální, ale rychloběžku s ohebnou špičkou. Stál do 300,- a bez problémů, zkoušela jsem ho testovat s obyč. teploměrem a rozdíl max. 0,2; takže v pohodě :)

Já digitály nesnáším, ukazují jak chtějí, kdy chtějí. Měla jsem Tefal asi za 300 a byl stejně na hovno, jako obyč digitál za padesát z lékárny. Takže spoléhám na ruku na čelo, už mám celkem odhad :s:

úplně nejhorší jsou podle mě takový ty bezdotykový, alespoň mně a synkovi v nemocnici standartně měřili teplotu mezi 34-35°C... :00:

In reply to by Hypermatka

díííky :) ovšem dotykem už nepoznám,jestli má dítě 37,8 nebo 38,2 :///: jasně,že když má 40,tak to pozná každý,ale zase nechci dítě zbytečně cpát léky a riskovat febrilky se mi taky nechce... právě,že digitálům něvěřím,tak hledám,zda má něko pozitivní zkušenost :( by mě zajímalo co za idiota vymyslelo,že se rtuťovky nebudou vyrábět,když za ně není spolehlivá náhrada :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to je právě to-nechápu,proč dodnes nepřišli na něco,co by to adekvátně nahradilo :00: :00: mě neštve,že nejsou rtuťovky,mě štve,že není čím měřit :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak bohužel,takhle nějak si to představuju u nás :///: :///: a do téhle fáze právě dospět nechci,ale zase nechci kupovat nějaký klump za šest set,abych pak lítala po bytě se třema teploměrama,nadávala jak blázen a nakonec stejně skončila u měření rukou :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka