že by?

09.09.2012

ahojky :) tak 4 dny před MS mám na mamatestu ducha :) možná je to cysta, možná falešnej test, ale možná taky mimi ;) v úterý udělám další testík...týden po skončení MS sem měla šílený návaly horka, dost mě píchalo v břichu (to píchání mam do teď) u nádobí mě šííííleně bolí záda (to sem měla jen u Patýska)a byla jsem 4 dny v euforii :s: prsa mě docela bolí, přijdou mi větší, ale nevím...to vše od 1. týdnu po zkončení MS. a ještě hustý bílý výtok... tak uvidíme :) přikládám testík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jééé, no vidíš, to vypadá nadějně :one:
Já teda zatim vyčkávám, MS by dle předchozí MS měla dorazit v úterý, dle ovulky spíš až v pátek... no divně mi sice tak nějak je, ale občas mám pocit spíš jako když se to chystá k MS a jindy zas spíš na to hnízdění, no tak uvidim, test jsem měla vždycky pozitivní až týden po zpoždění, tak si ještě radši počkám... a budu doufat.
Tak držim palečky ať to sílí :a: .
A váš mrňous má stejnej koberec jako naši raubíři :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nojo, Ikea :D Starší kluk jak zněj byl před rokem nadšenej, když mu ho táta přivez :D
no to břicho bolí, i jsem nějak spavější, no tak uvidíme no, když to vydrží tak koncem týdne naklušu pro test a třeba něakej zkusim už o víkendu... snad ;)

Já bych řekla, že to pořádnej duch. :s: To máš mamatest 10? dle všech příznaku bych to viděla dost miminkovsky, gratuluji a tfuj, tfuj, tfuj. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka