plavání

06.09.2012

Ahoj,tak jdem za týden na 1.plavčo-konečně jsem malou přihlásila :s: máme s sebou mít něco jiného než plavky a osušky-a asi mýdlo? Jinak jsem zvědavá,jak bude Janí reagovat-zatím miluje jakoukoliv společnost,tak snad ji to bude bavit :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě přezůvky, a pak hodně záleží na plavání, po nás vyžadovali brýle a čepici, ale nechtějí to všude

urcite sebou prebalovaci podlozku at si mas mimco kam polozit v satne, neco na promazani po plavání přeci jen chlor vysusuje. A pak nejakou dobrou svacinu po plavani. My zaciname 18.9. na Flore a taky se moc tesime. Presedlali jsme z vanicek na vetsi bazen :-D

ahojky, kampak jdete plavat? nám za týden taky začíná..resp. ve středu na smíchově,ale už pokračovací:) jinak olejíček,nebo těl. mlíko,sprcháč,ručníky,plavky,nebo plavací pleny,uchošťoury;) jídlo,pití po. Jinak my teda chodíme do slané vody plavat..

In reply to by mamijani

:0D synovi je 15m taky není takové mimčo už:0D my jsme z Kralup nad vltavou a jezdíme s kamarádkou a jejím synem,který je o 3m starší než náš:0) syn začínal plavat taky v 10m:0) a můžu říct,že větší děti daleko líp spolupracují:0) jelikož v 11m chodil,tak pak už skákal sám na plavču ze stoje do bazénu a na dovolené jakbysmet a plave jen s rukávkama už:0))

Ještě olejíček na namazání po plavču, ta chlorovaná voda hrozně vysušuje...

My nosili: plavky, ručníky, mýdlo, olejíček, přebal. podložku, hračku, něco k jídlu (u větších)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka