22tt

Anonym (neověřeno)
25.10.2007

Tak jsem tu po 2 týdnech konečně zpátky. Byli jsme u manželovo rodičů ve Francii na návštěvě. Ale teď už jsem zase doma a budu moct každý den poctivě psát.
Jsem asi v 22tt, mám v tom pořád strašný chaos, vůbec tomu počítání nerozumím, tak si to počítám vždycky od návštěvy u gynekologa a na další poradně si to srovnám...cha cha
No ale to nejdůležitější je to, že jsem konečně začala cítit pohyby miminka v bříšku. Začalo to po cestě do Francie, vypadá to, že se mu ta jízda autem líbila, a to je dobře, protože až se to narodí, tak bude se mnou jezdit v autě každý den...
Takže první pohyby byly v 20tt a bylo to takové zvláštní vlnění. Ted je cítím hlavně večer, když ležím v posteli.
Mám z toho strašnou radost. Jinak mám stále komplexy z mého břicha, které se každému zdá malé. A navíc stále nic moc nepřibírám, teď to dělá celkem asi 3,8 kg. No už se nemůžu dočkat, v úterý 30.10. jdu na gyndu, tak doufám, že bude vše v pořádku.

hehe co bych za to dala tri a pul kila... ja uz mam nahore 11kg a jsem ve 21tt. bud rada ze tak nepribiras. A termin mam 5.3. tak myslim ze si taky v 21tt

Ahoj,ty pohyby jsou super,že?
S tím bříškem si nedělej hlavu-mně to také každý říká,přibrala jsem asi 4 kg,ale už to neřeším.Sama vím,jak se cpu.Tak hlavu vzhůru.Kdy máš termín?

In reply to by hanybany (neověřeno)

Já už jsem sem psala,že jsem je cítila tak jako bublinky,potom víc a teď pár dnů strašně málo.Je to takový zvláštní pocit,že?přítel už také chytal,co se dalo,ale nějak neměl štěstí:)Už víte,co to bude?

In reply to by hanybany (neověřeno)

No my to víme tak napůl,čekáme na UZ v úterý,jdeme na 3D,tak tam to snad budou vědět víc.Jinak jsme vybrali Alenku a Kryštofa.Mimochodem "švagr" teď pracuje v Plzni u jakési firmy a nemůže si to město vynachválit,je z něj nadšen:)A co vaše jména atd.?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka