A už je ve školce :-)

03.09.2012

Tak už máme taky starší dítko ve školce. Ráno jsme ji tam s bráškou zavedli a byla úplně v pohodě. Ani se pořádně nerozloučila, tak přemýšlím, jak se tam asi má...bude těžké si zvyknout, ale hlavně pro mě :s: 8)

Tak malá to zvládla skvěle! Žádné velké objímání, jen přišla stylem mám to na háku :s: Všechno mi důležitě vyprávěla, dokonce sama jedla a oblékala se a nejvíc mě dostala učitelka, která se ptala, jestli vůbec umí zlobit :///: Jakoby se z ní ve školce stalo jiné dítě :s: Takže u nás to dopadlo výborně, přejeme všem podobné zážitky :€s€:

Také jsem tam dnes dcerku odvedla, loňský rok chodila jen pár měsíců, trvalo jí než si zvykla a teď má jednu jinou učitelku tak snad to bude dobré :€s€: ale stýská se mi pořád :s: jinak ji dávám jen do 12 když tam nemusí být celý den tak jí tam déle nechávat nebudu... :k:

A ještě mám takový dotaz...budete nechávat děťátka rovnou na celý den? Co jsem se dívala, tak většina nových dětí jde dnes po obědě, ale Lili si přála zůstat tam na spinkání, takže ji budu vyzvedávat ve 3 (do té doby je školka zavřená).

In reply to by Andí

ahoj, tak já pro ni půjdu celý týden po obědě. Nicméně dnes tam ještě donesu pyžamko, pokud by tam chtěla zůstat. Ale pochybuju, doma totiž od 2 let odpoledne nespí, ale možná, že ji strhne dav ;)

In reply to by Andí

Moje malá tam první den byla do 10 doporučila nám to i učitelka ať si pomaličku zvyká,pak druhý den do 12 a to už brečela že se jí stýská tak jsme měsíc chodili jen do 10 a pak už do 12. Musela jsem na ní pomalu :k: kamarádka tam kluka dala hned do odpoledne a začalo hrozné řvaní že ho pak do školky nemohla ani dostat, a to jí to učitelka říkala že ho nemá ze začátku dávat tak dlouho, také záleží na dítěti, některé ani nepípne a je tam až do odpoledne jiné je citlivější :s: u nás vždycky po obědě otevřou školku pro ty co si chodí pro děti ve 12 :€s€: tak ať se tam maličké líbí, já to obrečela :r: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka