jaké přezuvky do školky?

02.09.2012

Maminky prosím vás o radu a vaše zkušenosti...ve čtvrtek a v pátek jsem na malou sháněla přezuvky do školky, ale všechny ty bačkůrky se mi vůbec nelíbili, byli nějaké nekvalitní jakoby z papíru mi přišli..tak jsem se rozhodla , že to zkusím ještě o víkendu v Praze a včera jsem doma objevilas takový ty nazouvací plyšový mišky, který jí seděj dobře, jen nevím jestli mě s nima ve školce učitelka nepošle někam...už jste se setkali s tím , že by dítě mělo ve školce takovéhle přezůvky? Nebo mají všichni bačkůrky..ještě jsem narazila na cvičky v obchodě a taky mi malá tvrdila že jí seděj líp než bačkůrky, tak co myslíte?Dnes ještě zajdu k daichmanovi a uvidím, ale kdybych nesehnala myslíte že budou hodně vadit ty plyšákový?Díky za vaše názory ..a přeji hezký den..

Kliknutím vložíte smajlíky:

z pohledu učitelky mateřské školy..........já si myslím, že do toho má učitelka co mluvit, protože za děti zodpovídá a boty typu pantofle, absolutně ne, ty plyšové také nejsou nic moc, mě s emoc nelíbí ani "kroksíky", protože dětem dost apdá ten pásek - ale když přivřu obě oči, tak ať je mají,jinak u nás děti hodně nosí umyté sandály z léta, aby je ještě donosily, nejlepší je klasika bačkory bačkorovatý, nebo nějaké třeba s tou pevnější podrážkou, ale na styl bačkor (myslím dělá befado, fare), jde o bezpečnost dětí, tak aby se nesmekali, dobře seděli

je spousta výrobců bačkor a také jsme měli problém s vysokým nártem, nakonec jsme sehnali klasické bačkory od firmy jonap, které dobře sedí, v obuvi měli bačkory asi od pěti výrobců, takže zkoušet a zkoušet

kupovali jsme je před 14 dny a už bylo dost řpebráno

Spíš záleží na školce..vesměs vede klasika..hlavně plochá podrážka..se vrozkem se do toho zaťape špína..a pořád jen doma čistíme..U nás ve školce jiný bačkůrky být ani nesmí..se ,,žirafkou,, nazouvací bačkůrky bez šněrování...

My kupujeme Befado na suchý zip....
Mají atest.
Jinak doma nosí klasiku kotníčkové hp čechtín
Dcerce jsou 4r

Já ty klasický bačkory bačkorovitý hnusný nesnáším, navíc děti mají po mně vysokej nárt a klasická bačkora je škrtí. Kupuju většinou v Deichmannovi trochu držší botky většinou s úzkým páskem přes nárt, kterej pak ustřihnu- stojí 149-299 podle toho, jestli na nich je licence nebo ne. Loni měla dcera půl roku obyčejný cvičky, kteým jsem ustřihla ten pásek.

Teď má starší do školy takový "plyšový baleríny" z Humanicu a mladší má takový kecky s pevným kotníkem rovněž z Humanicu- malá šmajdá, v botách, které nesedí dobře na noze prostě neumí chodit a tahá nožičky po zemi jako kryplíček.

Učitelka Ti maximálně poradí, že v žádném případě ne pantofle, a nic s tmavou podrážkou. Jinak do toho nemá co mluvit. Dej dceři, co je jí na nožičce příjemné!

In reply to by maccina

Malá má křivý nožičky- do X. Na noc nosí rovnátka- jako Forrest Gump. V botách, které pevně sedí na noze, chodí dobře, ale třeba v pantoflích je nezvedá ze země a tahá je za sebou jako holub zlomený křídla.

Já jí taky takový boty nedávám, trápí se v nich.

Starší dcera je pravdej opak, ta může mít na nohách cokoliv, dokonce má už boty na podpatku a i v nich běhá, je to teda asi centimetr a půl vysokej, širokej podpatek, ale já z nich nadšená nejsem. Koupil je manžel a dcerka v nich prolítala léto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky