Očkování a novinky o nás

29.08.2012

Ahoj holky, tak se hlásíme doma z nemocnice. Máme za sebou už konečně to vyšetření ledvin a výsledky negativní :dance: , jak mě se ulevilo. Teď se jen modlit, ať se nám ta infekce nevrátí. Jinak Matyášek už pěkně přibírá, máme 7 a půl kilo. Točí se na bok a už se mu několikrát povedlo přetočit na bříško. S oporou sedíme a všechno kolem sebe pořád pozoruje.
Objevuje svůj hlásek, takže vydává různé zvuky, nejčastějí ječí :D Na bříšku už se natahuje pro hračku a rovná si pod sebou kolínka. Zoubky ještě nemáme, ale slintá a strká si pořád něco do pusinky, jako by si masíroval spodní dásničku, tak uvidíme. Včera jsme dostali 1.očkování. Je nám sice 5.měsíců, ale odložila se nám Hexavakcína kvůli té nemoci a pobytu v nemocnici. Jsem ráda, že už to má za sebou. Bála jsem se, že kvůli jedné chorobě není očkovaný na spoustu dalších(hlavně černý kašel). Zvládl to vcelku v pohodě, jen v půl jedné ráno měl 38,6, chudinečka moje :( Vůbec pak nemohl usnout a povedlo se mu to až ve 2. Po čípku mu klesla teplota, tak byl spokojený. dr. nám řekla, že může brát Nurofen po 8.hod a Paralen po 6.h a jde to kombinovat. Jaký má ale býr rozestup mezi Nurofenem a Paralenem, nevíte? Mám to střídat po těch 6hod nebo současně?Taky už začnem s příkrmama. Počkám ještě pár dnů, abych věděla, jestli se mi osypal případně po mrkvičce nebo očkování a pak se do toho pustíme. Jaký jídelníček máte vy?Jak jste začínali?Já vím postup, ale v tom množství nějak váhám. Tak to jsou novinky od nás, mějte se krásně a brzo zase papá M+M

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ohledně očkování. Posun očkování na 5.měsíc neni tak hrozný. Markétka byla kvůli špatné reakci na TBC očkována hexou až v 11měsících. A to musel očkování schválit pan primář na oddělení pneumonie (nebo jak se to oddělení jmenuje).
JIna rozestup mezi Nurofenem a Paralenem může být 4 hodiny. Takto se ale léky kombinují když je horečka vyšší než 39,5. Jinak to neni nutné a stačí podávat jeden druh léku po těch 8 hodinách. Pokud dítě už teplotu nemá, tak mu samozřejmě nic nedávej :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka