23 tt kolik jste zatím přibrali

23.08.2012

Zajímalo by mě kolik jste tak okolo toho 23 tt zatím přibrali,jsem totiž podruhé těhotná a zdá se mi že příbírám o dost víc než při prvním těhu :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ve 23tt 5 kg. Ve 38tt 10 kg a teď za týden další 1 kg :00: Tak to mě vyděsilo.... snad už finišujem

Ahoj, ve 22tt jsem měla +4,5kg z toho jsem 2,5kg přibrala za měsíc!! Ted začínám 25tt a myslím, že moje váha bohužel rychle stoupá,uvidím v po v poradně. V prvním těhu mi šlo vše do břicha a teď? Všechno je v zadku a stehnech! :(

Čauky, já měla ve 23tt + 3 kg. Startovací váha byla 57 kg a celkový přírůstek za těhu +12 kg. :a:

tak ve 23. týdnu jsem měla nahoře tři kila... Teď jsem 33. týden a nahoře mám 6,5 kila,v prvním těhu jsem celkově za celé těhu přibrala 6 kg,takže víc to rozhodně bude :) jenže v prvním těhu jsem palavala,cvičila a nevím kde co ještě,teď tak akorát běhám za malým,který jede na kole :) a to je zoufale málo :00:

In reply to by boruvka6

Já už mám nahoře 10 kilo a říkala jsem si, že už to snad bude strop, ale moc mi to nevychází..
Dostala jsem naprosto neřízenou chut na puding a jsem schopna snist sest kelimku za den, uz je i schovávám v lednici.. Tak to vypada, že jsem ještě neskončila:)

In reply to by boruvka6

no tak já zase začínala s vyšší výchozí váhou,měla jsem na 164 cm 68 kg,tak nepotřebuju nabírat tuk,když ho mám dostatečné zásoby :) já prostě naštěstí nemám potřebu tolik přibírat v těhu,je jasné,že holka,co má 50 kilo nabere víc ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky